Sevenoneseven Sweater

Sevenoneseven Sweater
Kleur Blauw, Grijs, Multi, Oranje, Roze, Wit

Bij HappyBee kunt u terecht voor alle leuke, hippe kinderkleding van diverse bekende merken. De kinderkleding is al verkrijgbaar voor prematuur kindjes vanaf maat 44 en dit loopt door tot maat 176. Daarnaast vergeet HappyBee ook u niet. Nieuw op de website is de verkoop van positiekleding van de merken Noppies en Supermom. De winkel is in 2010 uitgeroepen

Gemiddelde levertijd 2 werkdagen
Bezorgkosten € 3,95
Levering PostNL (TNT Post)
Track & Trace Ja
Kosten retourzending Voor eigen rekening
Retour termijn Binnen 7 dagen
Betaalmethoden iDeal, creditcard,acceptgiro, rembours
 

Een merk dat inspiratie haalt uit New York en maakt gebruik van frisse kleuren . De kleding van Sevenoneseven is sportief maar ook stijlvol. De kledingstukken zijn onderling makkelijk met elkaar te combineren waardoor je met een extra bovenstuk alweer een hele andere set kunt maken. De kinderkleding van Sevenoneseven is verkrijgbaar in de maten 92 tot en met 176.

Nieuws: Top 3 T-shirts

Ook al gaat het deze week een beetje regenen, het mooie weer komt er aan! Volgende week wordt het maandag en dinsdag zelfs 20 graden. Als het zonnetje schijnt, is het heerlijk om in een T-shirt rond te lopen! En niet alleen met warm weer is een T-shirt ideaal, een T-shirt vind ik één van de handigste kledingitems ooit.

De nieuwste kinderkleding en het grootste online aanbod ( 321.312 producten )