Sweater

Vingino Noortje, sweater met ronde hals en lange raglanmouw voor meisjes in de kleur roze. De Vingino sweater, uit de collectie winter 2015, is gemaakt van 100% katoen en een echte musthave! Draag hem op een Vingino jeans of een leuk rokje! Verkrijgbaar in de maten 92 t/m 176. Op de voorkant een grote print met een rafel-effect en de uiteinden hebben elastische boorden.Dit artikel heeft een speciale verf behandeling gehad en kan hierdoor afwijken van de foto, door het dragen en wassen kan de kleur vervagen.
Kleur "onbekend

Kleertjes.com is de grootste webwinkel in kinderkleding in Nederland. Met maar liefst 90 merken, waaronder Jottum, Eager Beaver, Salty Dog, Gaastra, Replay, etc. zit er altijd leuke kleding bij voor uw zoon of dochter. Sommige merken zitten in het duurdere prijssegment, maar er zijn ook merken als Esprit, Mexx, Noppies etc, die goed betaalbaar zijn. Dus via kinderkledingonline.nl snel en gemakkelijk online bestellen en al na een paar dagen de kinderkleding in huis!

Gemiddelde levertijd 2 - 4 werkdagen
Bezorgkosten € 3,95
Levering PostNL (TNT Post)
Track & Trace Ja
Kosten retourzending € 0,00
Retour termijn Binnen 14 dagen
Betaalmethoden iDEAL, creditcard, acceptgiro, PayPal
 

Het jeanslabel Vingino heeft als kernwoorden modisch, stoer en eigenzinnig. Naast eigentijdse jeans voor jongens en meisjes vanaf maat 86 is er ook een babylijn vanaf maat 62! Het assortiment van Vingino bestaat niet alleen uit jeans, er zijn ook tops, t-shirts en een speciale underwearlijn. Sinds 2008 heeft Vingino zelfs een footwear collectie met leuke schoenen. Zo biedt Vingino een complete collectie van top tot teen.

Kinderkleding
Bekijk alle winkels Acties en Kortingscodes
De nieuwste kinderkleding en het grootste online aanbod ( 321.312 producten )