Sorteer op:

Eager Beaver Kinderkleding

Eager Beaver is een Nederlands kinderkleding merk uit 1995 dat zich richt op de maten 92 tot en met 128. Eager Beaver is een perfect kwaliteitsmerk voor jongens en voor meisjes die houden van avontuurlijk! Dit merk vindt het belangrijk dat kinderen die de kleding van Eager Beaver dragen zelfvertrouwen krijgen en hun eigen stijl ontwikkelen, want ieder kind wil uniek zijn. Het merk staat daarnaast bekend om de comfortabele pasvorm waar je heerlijk in kunt spelen en in kunt ravotten.

Assortiment

Het assortiment van Eager Beaver is erg breed. Je vindt bij dit merk veel stoere shirts, sweaters, vesten, broeken, shorts, jurkjes en nog veel meer! De kleding van Eager Beaver is goed te herkennen aan haar kleurrijke en vrolijke stijl met grappige prints en warmte tinten! Op onze website www.kinderkledingonline.nl vind je onder andere chique blouses voor de jongens, schattige rokjes en stoere broeken.

 

‘There is a lot to learn, let’s play!’ 

Nieuws: Like, share & win 50 euro shoptegoed!

Het is kerstvakantie en wat is nou leuker om deze leuke vakantie te beginnen met leuke prijzen!! Wij geven een shoptegoed van € 50,- van Kixx Online weg. Dit om vast heerlijk te kunnen snuffelen in de vakantie en dan na de vakantie jouw slag te slaan! Lekker struinen tussen de sale, of je al vast vergapen aan de eerste zomercollecties van 2014…..

Nieuws: HEMA nu op Kinderkledingonline.nl!

HEMA, de oer-Hollandse winkelketen, wie kent het niet? HEMA heeft de beste producten voor het dagelijks leven, die een geheel eigen HEMA draai hebben, en dit tegen fijne lage prijzen. En vanaf nu zijn deze leuke producten ook via onze site verkrijgbaar!

Nieuws: Lever oude kinderkleding in

Uw kinderen groeien als kool. Die mooie jeans die u afgelopen jaar voor dochter- of zoonlief heeft gekocht, past waarschijnlijk allang niet meer. Gooi de kleding niet weg! Het Deense kinderkledingmerk Name it organiseert nu namelijk een kledingdonatie.

Kinderkleding
Bekijk alle winkels Acties en Kortingscodes
De nieuwste kinderkleding en het grootste online aanbod ( 321.312 producten )