Sorteer op:

Timberland

Timberland is een groot en internationaal merk. Het merk komt uit de Verenigde Staten en is zo succesvol, omdat het een eigen identiteit heeft met een natuurlijke uitstraling. Timberland wil de producten uniek en persoonlijk maken. Daarnaast is Timberland erg milieubewust en dat merk je aan de wijze waarop zij hun schoenen produceren. Naast deze ‘groene’ schoenen, zijn de schoenen erg mooi, zien er stoer uit, zijn super hip, functioneel, van hoge kwaliteit én betrouwbaar. Timberland vindt het erg belangrijk dat klanten vertrouwen hebben bij hun bestelling.

Missie

Het merk ‘Timberland’ verkoopt talloze producten voor heren, dames en kinderen. Zij maken naast schoenen, zoals laarzen, kleren en accessoires die comfortabel zitten, elke dag, elke maand en elk jaar. De missie van het merk is om haar klanten de kans te geven dat zij een verschil kunnen maken in deze wereld waarin wij leven.

Kinderkledingonline

Op deze webshop van Kinderkledingonline kunt u de prachtige producten van Timberland verkrijgen. Wij hebben veel comfortabele en functionele schoenen van dit ‘groene’ merk, mooie T-shirts met prints, stoere broeken en warme bodywarmers. 

Maatschappelijk betrokken

Als je denkt aan het merk Timberland, denk je ook aan het maatschappelijk verantwoord ondernemen. Medewerkers van het bedrijf doen onder werktijd zelfs nog 40 uur vrijwilligerswerk. Als de medewerkers nieuwe producten maken gaat dat gepaard met elk product te verbeteren.

 

Nieuws: Like, share & win 50 euro shoptegoed!

Het is kerstvakantie en wat is nou leuker om deze leuke vakantie te beginnen met leuke prijzen!! Wij geven een shoptegoed van € 50,- van Kixx Online weg. Dit om vast heerlijk te kunnen snuffelen in de vakantie en dan na de vakantie jouw slag te slaan! Lekker struinen tussen de sale, of je al vast vergapen aan de eerste zomercollecties van 2014…..

Nieuws: HEMA nu op Kinderkledingonline.nl!

HEMA, de oer-Hollandse winkelketen, wie kent het niet? HEMA heeft de beste producten voor het dagelijks leven, die een geheel eigen HEMA draai hebben, en dit tegen fijne lage prijzen. En vanaf nu zijn deze leuke producten ook via onze site verkrijgbaar!

Nieuws: Lever oude kinderkleding in

Uw kinderen groeien als kool. Die mooie jeans die u afgelopen jaar voor dochter- of zoonlief heeft gekocht, past waarschijnlijk allang niet meer. Gooi de kleding niet weg! Het Deense kinderkledingmerk Name it organiseert nu namelijk een kledingdonatie.

Kinderkleding
Bekijk alle winkels Acties en Kortingscodes
De nieuwste kinderkleding en het grootste online aanbod ( 321.312 producten )