Sorteer op:

Retour Kinderkleding

Retour staat het meest bekend om de prachtige jeans die het merk weet te fabriceren. De jeans zijn ontzettend mooi, maar van enorm goede kwaliteit! Naast deze beroemde jeans heeft het merk Retour ook andere stijlvolle kleding voor kinderen. Het centrale thema van Retour is ‘relax’, de kleding moet fijn zitten en het moet ervoor zorgen dat jij een hele prettige dag hebt!

 

 

Collectie

Zoals gezegd heeft Retour prachtige spijkerbroeken in verschillende kleuren. Gewone denim, donkere en lichte spijker, maar ook groen, roze en andere kleuren jeans. Maar naast de beroemde spijkerbroeken van Retour heeft het merk ook andere kleding voor jongens en voor meiden. Deze collecties bestaan uit lange broeken, korte broeken, shirts, jassen en zelfs bikini’s! Dit brede aanbod maakt dat dit merk een enorme aantrekkingskracht heeft.

 

Webshop

Retour Jeans heeft een prachtige website met mooie foto’s en leuke filmpjes vanuit de media over het merk .Verder kan je allerlei informatie van de website halen. Naast deze mooie website heeft met merk ook een webshop. In de webshop kan je alle artikelen van Retour Jeans bestellen. En: voor 15.00 uur besteld? Morgen bezorgd!  

 

Nieuws: Like, share & win 50 euro shoptegoed!

Het is kerstvakantie en wat is nou leuker om deze leuke vakantie te beginnen met leuke prijzen!! Wij geven een shoptegoed van € 50,- van Kixx Online weg. Dit om vast heerlijk te kunnen snuffelen in de vakantie en dan na de vakantie jouw slag te slaan! Lekker struinen tussen de sale, of je al vast vergapen aan de eerste zomercollecties van 2014…..

Nieuws: Stoere lentejassen voor jongens!

Nederland, wat een prachtig land. We kennen regen, hagel, onweer, sneeuw en de zon. Deze week hebben we bijna alles al gezien! In het begin van de week leek het erop dat regen en sneeuw verleden tijd waren en plaats hadden gemaakt voor de lente! En nu.. Er ligt gewoon weer sneeuw buiten. Zo apart! Maar goed, we mogen niet klagen, want wat een heerlijk weertje was het de afgelopen dagen. Hebben jullie ook zo genoten in de tuin van de zon?

Nieuws: Retour Jeans summer 2013

Wij kunnen er niet meer op wachten, de zomer van 2013. Na maanden vol met kou en regen is Nederland wel weer toe aan een beetje zonneschijn! Veel merken hebben hun collectie van 2013 al in de winkels hangen. Zo ook Retour Jeans, en de collectie is weer prachtig.

Kinderkleding
Bekijk alle winkels Acties en Kortingscodes
De nieuwste kinderkleding en het grootste online aanbod ( 321.312 producten )