Retour Denim Jas

Retour Denim Jas
Kleur Multi

Bij HappyBee kunt u terecht voor alle leuke, hippe kinderkleding van diverse bekende merken. De kinderkleding is al verkrijgbaar voor prematuur kindjes vanaf maat 44 en dit loopt door tot maat 176. Daarnaast vergeet HappyBee ook u niet. Nieuw op de website is de verkoop van positiekleding van de merken Noppies en Supermom. De winkel is in 2010 uitgeroepen

Gemiddelde levertijd 2 werkdagen
Bezorgkosten € 3,95
Levering PostNL (TNT Post)
Track & Trace Ja
Kosten retourzending Voor eigen rekening
Retour termijn Binnen 7 dagen
Betaalmethoden iDeal, creditcard,acceptgiro, rembours
 

Retour Jeans is een merk dat zich vooral op trendy en comfortabele jeans richt. Ze maken dan ook jeans van hoge kwaliteit, met een goede pasvorm tegen een schappelijke prijs. Bovendien is de kleding ook nog eens afgestemd op de laatste trends. Maar bij Retour kan je jezelf geheel in een nieuwe outfit heisen. Want Retour heeft ook blousjes, vesten, rokjes en shirtjes voor modebewuste jongens en meisjes.

Nieuws: The sun is shining!

We hebben een heerlijk paasweekend achter de rug en ook nu schijnt het zonnetje nog volop. Genieten! Ook dit weekend zullen we vele ouders met hun kinderen zien fietsen, vriendjes en vriendinnetjes die het terras op gaan of een heerlijk ijsje halen bij één van de plaatselijke ijszaken.

De nieuwste kinderkleding en het grootste online aanbod ( 321.328 producten )