Sorteer op:

Tops en Singlets meisjes

Tops en singlets voor meisjes, je kunt het zo gek niet bedenken of ze zijn te vinden. En dat maakt het erg leuk en spannend om eens lekker online rond te neuzen.

 

Bij lekker weer is niets zo handig als een mooi topje of leuk singletje voor je dochter. Ze zijn eenvoudig aan te trekken, lekker makkelijk in gebruik en te combineren met allerlei andere mooie kledingstukken. Ideaal voor meisjes dus. Die kunnen zich helemaal uitleven en kunnen naar lieve lust combineren. En dat wil toch iedere meid?

Zelf kindertops kiezen

En wat betreft de tops en singlets zelf, daar zijn natuurlijk ook allerlei vrolijke en mooie varianten van te vinden. Kijk de nieuwe lente- en zomercollecties er maar op na. Designers spelen in op de frisse wensen van meisjes. Met een mooie kindertop of een singlet kan ieder meisje zelf kiezen of ze voor een lieflijke look gaat of al wat ‘volwassener’ eruit wil zien. Denk alleen al aan het verschil tussen een fleurig topje met bloemenmotief of een topje in het zwart.

 

 

Kindertops of singlets

Wat leuk is om te zien, is dat ontwerpers steeds creatiever zijn en hun designs iedere keer weer beter op meisjes af weten te stemmen. Ook dit jaar is er weer flink werk van gemaakt om iedereen tevreden te kunnen stellen. Of het nu gaat om kindertops of singlets met energieke cartoon-achtige prints of opvallend glitterwerk.

Mooie zomer

Het is opvallend maar ook logisch dat het aanbod van tops en singlets steeds groter wordt. Wie een kijkje neemt op kinderkledingonline.nl ziet dat er veel keuze is in maten, kleuren en prints. Hoewel de vrieskou in de winter het wellicht niet zo op de agenda zet, is het wel leuk om alvast te kijken wat voor moois er allemaal in de zomercollectie te krijgen is. Sterker nog: het doet je meteen denken aan een mooie zomer. Droom alvast weg bij de gedachte aan zonnige weer, heerlijke uitjes en lekker lang licht.
 

Nieuws: School in stijl!

School, bleeeghh! Voor sommige kids is het helaas alweer de realiteit van de dag. Niet meer lekker laat opblijven om vervolgens gewoon weer vroeg op te staan. Niet meer gezellig de hele dag thuis zijn. Wel weer saaaie lessen en stom huiswerk. Maar ook: schoolfeesten, verjaardagsfeestjes en ook lekker veel girltalk in de pauzes (en af en toe in de les, hihi). En, op die schoolfeesten, verjaardagsfeestjes en ook tijdens girltalk moet je er natuurlijk fantastisch uitzien! Met deze tops ben jij helemaal á la 2014!

Nieuws: De leukste zomeroutfit

Is de zomer dan eindelijk aangebroken? Gisteren was het (overdag) al heerlijk weer en vandaag is het ook lekker warm. Wel lastig om te bepalen welke kleren je aan doet! Daarom hebben wij voor jou de ideale zomeroutfit samengesteld. Benieuwd? Kijk snel verder! 

Nieuws: 3 x de leukste ROZE tops

Met dit heerlijke weer is het weer tijd geworden de lekker zomerse tops uit de kast te trekken. Ga jij deze zomer voor stoer, schattig, flower power of Ibiza style? Waar je ook voor kiest, met deze roze tops zit jij sowieso goed deze zomer. Ik heb al helemaal zin in de zomervakantie! Jij ook? Met deze tops kom jij in ieder geval de zomer stijlvol door! 

De nieuwste kinderkleding en het grootste online aanbod ( 321.312 producten )