Sorteer op:

Lange broeken meisjes

Lange broeken, ze zijn onmisbaar. In de herfst en de winter beschermt het ons tegen de kou, de regen en de sneeuw. In het voorjaar en de zomer is het vaak niet warm genoeg voor een korte broek, dus gaan we vaak voor een lange broek. Het hebben van een aantal verschillende lange broeken is dan ook een absolute must, helemaal in Nederland, waar het heel vaak regent! Om je goed te beschermen tegen het Hollandse weer heeft Kinderkledingonline.nl speciaal voor jou de mooiste lange broeken van de beste merken geselecteerd. Het zijn er heel wat en daarom vind je dus altijd wat je zoekt!

 

Soorten broeken

Er zijn verschillende soorten lange broeken. De meest bekende is toch wel de jeans, ofwel de spijkerbroek. Hiervan zijn natuurlijk ook weer diverse soorten: een baggy jeans, een skinny jeans, een boyfriend jeans, enzovoort. Daarnaast zijn er de ‘gewone’ lange broeken. Broeken in allerlei kleuren, vormen en maten. Ook hierbij zijn er skinny broeken of baggy broeken, maar ook harembroeken of jumpsuits. Voor ieder kind is er wel iets te vinden, mede dankzij het grote aanbod. Iedere broek is uniek: de een heeft een prachtige bijzondere kleur, de ander heeft een stijlvolle print, weer een ander is elegant in zijn eenvoud.

 

 

Combineren

Lange broeken kan je met bijna álles combineren! Heb je een hele strakke jeans, dan is het ontzettend leuk als je hem combineerd met een wat langere, wijdere top. Een broek met een print kan je leuk combineren met een effen top en een spijkerjasje voor als het wat minder warm is buiten. Een jumpsuit is heel leuk te combineren met stoere sneakers of girly sandaaltjes. Het leuke van lange broeken is dat door ze iedere keer te combineren met iets anders het lijkt alsof je iedere dag een nieuwe outfit hebt gescoord! Dus experimenteer er maar op los! 

 

 

Nieuws: Koningsdag 2015

Maandag is het weer zo ver, Koningsdag! De rommelmarkten worden weer afgestruimd, de kraampjes staan al 's morgens vroeg paraat en ook de schminkkist wordt weer uit de la tevoorschijn gehaald. Een oranje streepje hier, een vlaggetje daar en de oranje boa's worden natuurlijk weer om de nekken gedragen. Iedereen is in rep en roer en haalt hun mooiste oranje kleding uit de kast. Op deze dag is niets te gek!

Nieuws: The sun is shining!

We hebben een heerlijk paasweekend achter de rug en ook nu schijnt het zonnetje nog volop. Genieten! Ook dit weekend zullen we vele ouders met hun kinderen zien fietsen, vriendjes en vriendinnetjes die het terras op gaan of een heerlijk ijsje halen bij één van de plaatselijke ijszaken.

Nieuws: Nieuwe trend gespot: Stoer&Chic!

Met het winkelen kun je er niet omheen, overal zie je stoere items met een chic tintje, de perfecte combi als je het mij vraagt! Stoere items met een girly touch of leather is naast de fake faux-trend nog een ontzettend hotte trend die je niet wilt missen! 

De nieuwste kinderkleding en het grootste online aanbod ( 321.312 producten )