Sorteer op:

Jeans meisjes

Als er van één kledingstuk veel variaties zijn, dan is het wel de spijkerbroek, of ook wel jeans genoemd. Kort, lang, smal, wijd, in blauw of gekleurd, noem het maar op. Zoveel soorten, zoveel smaken. Zoekt u een vale jeans voor uw kind of juist een nette donkerblauwe voor een gelegenheid? Op Kinderkledingonline.nl vindt u beslist wat u zoekt.

 

Modellen jeans

Natuurlijk zijn er talloze modellen om uit te kiezen, hieronder een klein overzichtje van de verschillende modellen spijkerbroeken:

 

Skinny of slimfit jeans    Strak nauwsluitend model jeans, soms ook gemaakt van stretchstof

Straight                             Spijkerbroek met rechte pijpen

Baggy                                Ook wel skaterbroek genoemd, heel wijd model, dat meestal ook laag gedragen wordt

Bootcut                              Wijd model, dat zeer populair is tegenwoordig

 

Nieuw zijn ook de haremjeans, die net als bij gewone harembroeken, een verlaagd kruis hebben. Helemaal hip!
 
 

 

Omdat jonge meisjes vaak nog niet veel rondingen hebben, zal een strak model ze al gauw goed staan. Maar het is natuurlijk helemaal afhankelijk van uw en haar smaak wat een geschikte jeans voor haar is. Naast het model kiezen, is er ook nog veel te kiezen qua kleur. Van donkerblauw tot vaal lichtblauw tot roze, zwart of zelfs geel, het is allemaal te krijgen tegenwoordig.

 

Tot slot kunt u natuurlijk ook nog kiezen voor jeans met bv. een elastieken boord, een ¾ pijp of zelfs een kort model of tuinbroek. Hierboven kunt u sorteren op kleur, maat en merk, zodat u snel en gemakkelijk een mooie spijkerbroek kunt vinden voor uw kind.

 

Toch liever geen jeans? Maar wel een andere broek? Kijk ook eens bij de lange broeken of de capri broeken.  

Nieuws: Nieuwe trend gespot: Stoer&Chic!

Met het winkelen kun je er niet omheen, overal zie je stoere items met een chic tintje, de perfecte combi als je het mij vraagt! Stoere items met een girly touch of leather is naast de fake faux-trend nog een ontzettend hotte trend die je niet wilt missen! 

Nieuws: Hot item white jeans

Denim is één van de onderdelen die absoluut niet mogen ontbreken in jouw kast voor deze lente. Eén specifiek denim item is een echte musthave voor deze lente. Vorig jaar zagen we hem langzaam meer terrein winnen in de modewereld, en nu is het dan toch echt zo ver: de white jeans is helemaal hot! Hoe combineer jij de white jeans het liefst?

Nieuws: Stoere broeken!

Stoere broeken zijn op dit moment helemaal hot. Een goede skinny jeans met zoveel mogelijk details, want: 'it's all about the details'. Er zijn zo ontzettend veel broeken dat je haast door de bomen het bos niet meer ziet. Daarom heb ik besloten jou een handje te gaan helpen. Ik heb de leukste, mooiste en beste broeken van Kinderkledingonline.nl bij elkaar gezocht, zodat jij een goede keuze kan maken!

De nieuwste kinderkleding en het grootste online aanbod ( 321.312 producten )