Sorteer op:

Regenkleding meisjes

Fijn als het mooi weer is in Nederland, maar laten we eerlijk zijn, regen kennen we hier ook maar al te goed. Nederland is een zeeklimaat en in zeeklimaten komt nou eenmaal veel wind en regen voor. Dat we voor onze kinderen daarom goede regenkleding willen is niet meer als logisch. Gelukkig is regenkleding volop verkrijgbaar en niet alleen maar die saaie blauwe regenpakken die wij nog van vroeger kennen. Tegenwoordig is regenkleding in allerlei kleuren verkrijgbaar, ook felle kleuren, zoals rood en voor de wat kleinere meiden is er zelfs hele vrolijke regenkleding met printjes.

 

 

 

De belangrijkste eigenschap van regenkleding is natuurlijk dat het waterdicht moet zijn. Maar daarnaast moet regenkleding ook ventileren, want anders kan de kleding heel benauwd worden. Regenkleding voor tieners wordt intensiever gebruikt, dan regenkleding voor kleuters, dus worden er ook andere eisen aan gesteld. Regenkleding die bijvoorbeeld bij weer en wind gebruikt wordt om in naar school te fietsen moet echt wel bestand zijn tegen een fikse bui. Bovendien is het prettig als er elastieken boorden zijn langs de randen van de mouwen en de pijpen, zodat het niet inregent. 

 

 

 

Naast meisjes regenkleding vindt u op deze pagina ook regenlaarzen, handig om lekker mee door de plassen te stampen. Ook regenlaarzen zijn er tegenwoordig in allerlei kleuren en printjes, dus super hip!

Nieuws: Like, share & win 50 euro shoptegoed!

Het is kerstvakantie en wat is nou leuker om deze leuke vakantie te beginnen met leuke prijzen!! Wij geven een shoptegoed van € 50,- van Kixx Online weg. Dit om vast heerlijk te kunnen snuffelen in de vakantie en dan na de vakantie jouw slag te slaan! Lekker struinen tussen de sale, of je al vast vergapen aan de eerste zomercollecties van 2014…..

Nieuws: Streetstyle

Stoer, gaaf, leuk, en fun maar ook schattig, lief en cute. The street is een enorme inspiratiebron. Veel grote designers halen hun inspiratie ‘from the streets’, van de straat dus. ‘De straat’ is ook een plek waar je helemaal los kan gaan met kidsfashion. Op de straat vindt je eigentijdse kids, stoere kids, mega hippe kids maar ook superschattige kids en grappige kids. ‘On the streets’  kan alles!

Nieuws: De leukste regenkleding!

Bij het horen van het woord 'regenkleding' denk je al snel aan hele saaie regenpakken. Dit hoeft helemaal niet! Wij hebben een paar super leuke regen-items voor je op een rijtje gezet die alles behalve saai zijn!

De nieuwste kinderkleding en het grootste online aanbod ( 321.312 producten )