Sorteer op:

T-shirt meisje

Lange mouwen, korte mouwen, met een kraag of een ronde hals, met een allover print of gewoon helemaal uni. Meisjes t-shirts zijn er in heel veel soorten, maten, kleuren en wat al niet meer. Er is zoveel keus dat we al gauw door de bomen het bos niet meer zien.

Het t-shirt is misschien wel het meest gedragen kledingstuk dat er is, ook voor meisjes. Het kan leuk op een broek, een legging of een jeans, een t-shirt kan ook goed onder bijvoorbeeld een blouse of een sweater. Of wat te denken als sportshirt, voor tijdens gym op school of tijdens training van de favoriete sport van uw kind. Dus een redelijk stapeltje t-shirts in de kast met lange mouw en korte mouw is eigenlijk onontbeerlijk voor ieder kind.

Modellen t-shirts

De meisjes t-shirts hierboven zijn onder verdeeld in een aantal categorieën:

 

  • Poloshirts korte mouw
  • Poloshirts lange mouw
  • T-shirt korte mouw
  • T-shirt lange mouw

 

Om het u gemakkelijk te maken kunt u daarnaast ook nog selecteren op maat, kleur en prijs. Zo ziet u overzichtelijk op een rijtje welke meisjes t-shirts aan uw wensen voldoen. 

 

 

Dus of het nu hoogzomer is, lekkere korte mouwen met een boothals, of hartje winter, met een colkraagje en lange mouwen, voor elke tijd van het jaar is er een t-shirt geschikt. Kijk gauw samen met uw kind wat u (en zij) leuk vindt en bestel snel!

Nieuws: The sun is shining!

We hebben een heerlijk paasweekend achter de rug en ook nu schijnt het zonnetje nog volop. Genieten! Ook dit weekend zullen we vele ouders met hun kinderen zien fietsen, vriendjes en vriendinnetjes die het terras op gaan of een heerlijk ijsje halen bij één van de plaatselijke ijszaken.

Nieuws: OP=OP

Je ziet het nu overal, de kortingen springen uit de winkels! Je moet dus snel zijn voordat alles weg is. Maar heb je geen tijd of puf om naar de winkel te gaan om dan de hele stad door te moeten, waardoor je hele dag kwijt bent met winkelen? Kijk dan snel op kinderkledingonline.nl, hier zie je alle leuke collecties verzameld op één site! 

 

Nieuws: Nieuwe trend gespot: Stoer&Chic!

Met het winkelen kun je er niet omheen, overal zie je stoere items met een chic tintje, de perfecte combi als je het mij vraagt! Stoere items met een girly touch of leather is naast de fake faux-trend nog een ontzettend hotte trend die je niet wilt missen! 

De nieuwste kinderkleding en het grootste online aanbod ( 321.312 producten )