Sorteer op:

Onderbroeken meisjes

Meer informatie over Kinderondergoed voor meisjes waaronder onderbroeken.

Nieuws: Like, share & win 50 euro shoptegoed!

Het is kerstvakantie en wat is nou leuker om deze leuke vakantie te beginnen met leuke prijzen!! Wij geven een shoptegoed van € 50,- van Kixx Online weg. Dit om vast heerlijk te kunnen snuffelen in de vakantie en dan na de vakantie jouw slag te slaan! Lekker struinen tussen de sale, of je al vast vergapen aan de eerste zomercollecties van 2014…..

Nieuws: Heerlijk warme pyjama's

De herfst is aangebroken en nu de bladeren van de bomen vallen en het weer een stuk kouder wordt, is het ook tijd om weer te gaan slapen onder een dikke warme deken! En nu je eerst in de zomer lekker alleen lag te slapen in maar liefst een onderbroek en hemdje is het nu tijd voor heerlijk warme pyjama’s.

 

Nieuws: Disney World!

Welk kind droomt er nou niet van om ooit naar Disneyland Parijs te gaan? Alle Disney prinsessen ontmoeten en natuurlijk, niet te vergeten, Mickey Mouse en zijn vrienden! Het kasteel van Doornroosje bekijken, vliegen in het schip van Kapitein Haak, kijken naar de Disney Parade, waar je Simba ziet, Tinkerbell, Assepoester en prins Erik! En 's avonds de dag gezellig afronden met een prachtige lichtshow.

 

De nieuwste kinderkleding en het grootste online aanbod ( 321.312 producten )