Sorteer op:

Kinderhandschoenen

Handschoenen zijn onmisbaar tijdens de winterperiode. Handschoenen beschermen je tegen de kou en houden je handen en vingers heerlijk warm. Handschoenen zijn daarom enorm handig en een echte musthave voor iedereen! Niets is fijner om in winter heerlijk naar school te kunnen fietsen met je vriendinnen zonder het ook maar iets koud te hebben.


Handschoenen matchen met je outfit

Bovendien kunnen handschoenen hartstikke leuk worden gematcht bij jouw winterjas, sjaal en winterlaarzen of -schoenen! Zelf vind ik het altijd enig als mijn handschoenen passen bij mijn winterjas en qua kleur precies matcht met mijn wintersjaal. Zo zie je er modieus en super stylish uit. Een echte mode meid die er tip top er uit ziet, zelfs tijdens de koude winterse dagen! Wie wil dat nou niet?

Nieuws: Top 3: Winter Accessoires

Wat hebben we een heerlijke nazomer gehad, maar nu begint het veel frisser te worden. De winterjassen zijn nu een echte musthave! Maar wat draag jij het liefst bij je warme winterjas: is het de comfortabele handschoenen, een stoere wintermuts of juist die oh zo stijlvolle sjaal?

Nieuws: Like, share & win 50 euro shoptegoed!

Het is kerstvakantie en wat is nou leuker om deze leuke vakantie te beginnen met leuke prijzen!! Wij geven een shoptegoed van € 50,- van Kixx Online weg. Dit om vast heerlijk te kunnen snuffelen in de vakantie en dan na de vakantie jouw slag te slaan! Lekker struinen tussen de sale, of je al vast vergapen aan de eerste zomercollecties van 2014…..

Nieuws: Winterdagen

In de maand december toont Nederland zich in de winterse sferen. En mogen we het nieuws geloven, de koude winters van vroeger komen weer terug! Wat zal een witte kerst mooi zijn. De meren bedekt met ijs, schaatsen op écht natuurijs met je familie en vrienden en daarna heerlijk warm worden met een lekker kopje warme chocolademelk. 

 

De nieuwste kinderkleding en het grootste online aanbod ( 321.312 producten )