Sorteer op:

Noppies Babykleding

Noppies is bij veel moeders bekend vanwege de positiemode. Oorspronkelijk is de oprichter Norbert Mutsaerts begonnen met een jeanslijn voor zwangere dames. Inmiddels is er volop keus in positiekleding per seizoen inclusief verschillende accessoires.

 

Noppies bezit inmiddels ook een kledinglijn voor kinderen. Omdat Noppies de babykleding en kinderkleding lijnen heeft ingezet, zijn er veel webshops die Noppies in het assortiment hebben opgenomen. Vaak ligt het aan de webshop welke kleding ze inkopen. Dus bent u op zoek naar Noppies babykleding en kinderkleding, kijk dan op Kinderkledingonline.nl. Noppies voert voor kinderen de onderstaande maten:

  • Newborn maat 50 - 74
  • Toddler maat 62 - 104
  • Kids maat 92 - 140

 

Noppies babykleding en kinderkleding

Noppies babykleding is opnieuw verrassend met een geheel eigen Noppies ‘look’, maar ook de lijn voor oudere kinderen doet er niet voor onder. Hieronder ziet u een impressie van de collectie van 2011.

 

 

Nieuws: Like, share & win 50 euro shoptegoed!

Het is kerstvakantie en wat is nou leuker om deze leuke vakantie te beginnen met leuke prijzen!! Wij geven een shoptegoed van € 50,- van Kixx Online weg. Dit om vast heerlijk te kunnen snuffelen in de vakantie en dan na de vakantie jouw slag te slaan! Lekker struinen tussen de sale, of je al vast vergapen aan de eerste zomercollecties van 2014…..

Nieuws: HEMA nu op Kinderkledingonline.nl!

HEMA, de oer-Hollandse winkelketen, wie kent het niet? HEMA heeft de beste producten voor het dagelijks leven, die een geheel eigen HEMA draai hebben, en dit tegen fijne lage prijzen. En vanaf nu zijn deze leuke producten ook via onze site verkrijgbaar!

Nieuws: Lever oude kinderkleding in

Uw kinderen groeien als kool. Die mooie jeans die u afgelopen jaar voor dochter- of zoonlief heeft gekocht, past waarschijnlijk allang niet meer. Gooi de kleding niet weg! Het Deense kinderkledingmerk Name it organiseert nu namelijk een kledingdonatie.

Kinderkleding
Bekijk alle winkels Acties en Kortingscodes
De nieuwste kinderkleding en het grootste online aanbod ( 321.312 producten )