Sorteer op:

Bengh Kinderkleding

 

Bengh Per Principesse is een Nederlands merk voor alle leuke en lieve meiden en is in het jaar 1999 op de Europese markt verschenen. Het Nederlandse merk is gegroeid tot een bekend en internationaal merk in de mode-industrie. Het merk is te verkrijgen in landen, zoals de Verenigde Staten, Nieuw-Zeeland, Azië en nog veel meer!

 

Bengh Per Principesse is te herkennen aan haar vrolijke kleuren, goede stoffen en leuke en verrassende details. De ontwerpen en prints zijn altijd heel origineel en erg vernieuwend, waardoor het merk elk jaar een leuke en verrassende collectie heeft. De lieve en leuke meisjes krijgen dankzij dit merk een prachtige uitstraling met hun super romantische en hippe kleding van Bengh Per Principesse! Het merk staat voor hip, stoer, lief en leuk en dat kan je goed terug zien in de kinderkleding van Bengh Per Principesse.

 

 

Alle kinderkleding van dit merk zijn voorzien van vrolijke kleuren. Je hebt felle neon kleuren, zoals hippe gele broeken, maar ook schattige zachtroze jurkjes of een leuk rokje met leuke stippen! Zelfs de wintercollectie bestaat uit veel felle en vrolijke kleuren, waardoor je er toch stralend uitziet in je winterse kleding!

 

Nieuws: Like, share & win 50 euro shoptegoed!

Het is kerstvakantie en wat is nou leuker om deze leuke vakantie te beginnen met leuke prijzen!! Wij geven een shoptegoed van € 50,- van Kixx Online weg. Dit om vast heerlijk te kunnen snuffelen in de vakantie en dan na de vakantie jouw slag te slaan! Lekker struinen tussen de sale, of je al vast vergapen aan de eerste zomercollecties van 2014…..

Nieuws: HEMA nu op Kinderkledingonline.nl!

HEMA, de oer-Hollandse winkelketen, wie kent het niet? HEMA heeft de beste producten voor het dagelijks leven, die een geheel eigen HEMA draai hebben, en dit tegen fijne lage prijzen. En vanaf nu zijn deze leuke producten ook via onze site verkrijgbaar!

Nieuws: Lever oude kinderkleding in

Uw kinderen groeien als kool. Die mooie jeans die u afgelopen jaar voor dochter- of zoonlief heeft gekocht, past waarschijnlijk allang niet meer. Gooi de kleding niet weg! Het Deense kinderkledingmerk Name it organiseert nu namelijk een kledingdonatie.

Kinderkleding
Bekijk alle winkels Acties en Kortingscodes
De nieuwste kinderkleding en het grootste online aanbod ( 321.312 producten )