Sorteer op:

Gaastra Kinderkleding

Het populaire merk Gaastra is een product van Nederlandse bodem. Het bedrijf werd in 1897 opgericht in Sneek als een zeilmakerij. Bijna honderd jaar later heeft het bedrijf zich ontpopt tot een echt kledingmerk dat sportieve en trendy kleding ontwerpt en verkoopt. Van 1970 tot 1990 staat Gaastra nog bekend als een geweldig surfzeilmerk. In 1996 wordt de eerste kledingcollectie geproduceerd, die in principe toen gericht was op zeilers en surfers.

Gaastra voor aan de wal

Later begon Gaastra ook kleding te ontwerpen voor mensen die aan de wal toekeken naar de zeil- of surfsport. Sportieve, klassieke en trendy kleding die functioneel en comfortabel is. De eerste collectie van Gaastra was eigentijds, uniek en had een nautische tint. Vanaf 2005 wordt Gaastra echt een bekend en populair merk. Dit komt onder andere door vele sponsoringen van bekende zeilraces.  

 

Kinderkleding Gaastra

Tegenwoordig is Gaastra een bekend en veel gedragen merk in Nederland. De kinderkledingcollectie is sportief, klassiek en modieus. Kwalitatieve kleding voor actieve kinderen die er graag goed uit zien. De hoge kwaliteit van de kleding is te zien en te merken. De jassen zijn functioneel, warm en gaan lang mee. Gaastra heeft een herkenbaar design en een eigen stijl. De kinderkleding van Gaastra is verkrijgbaar in de maten 92 t/m 176. 

Nautische passie

Dat het merk oorspronkelijk een zeilmakerij is geweest, is nog steeds te zien in de kleding die Gaastra ontwerpt. De kleding heeft een sterke nautische invloed en ziet er sportief uit. Inmiddels heeft het bedrijf een internationale reputatie. Gaastra wordt gezien als een merk met een unieke mix van functionaliteit, fashion en trends. De perfecte combinatie voor een echte Gaastra lifestyle. 

 

Nieuws: Like, share & win 50 euro shoptegoed!

Het is kerstvakantie en wat is nou leuker om deze leuke vakantie te beginnen met leuke prijzen!! Wij geven een shoptegoed van € 50,- van Kixx Online weg. Dit om vast heerlijk te kunnen snuffelen in de vakantie en dan na de vakantie jouw slag te slaan! Lekker struinen tussen de sale, of je al vast vergapen aan de eerste zomercollecties van 2014…..

Nieuws: Stoere lentejassen voor jongens!

Nederland, wat een prachtig land. We kennen regen, hagel, onweer, sneeuw en de zon. Deze week hebben we bijna alles al gezien! In het begin van de week leek het erop dat regen en sneeuw verleden tijd waren en plaats hadden gemaakt voor de lente! En nu.. Er ligt gewoon weer sneeuw buiten. Zo apart! Maar goed, we mogen niet klagen, want wat een heerlijk weertje was het de afgelopen dagen. Hebben jullie ook zo genoten in de tuin van de zon?

Nieuws: Gaastra lente/zomer 2013

Ben jij ook zo benieuwd naar de kleding die we in de lente en zomer van 2013 zullen zien? Wij hebben stiekem al een sneak preview van de collectie gezien..

Kinderkleding
Bekijk alle winkels Acties en Kortingscodes
De nieuwste kinderkleding en het grootste online aanbod ( 321.312 producten )