Sorteer op:

Jottum Kinderkleding

De naam Jottum komt van een overeenkomst die Kleermaakster Klaar Klosje uit Edam in 1929 heeft gesloten met de Jotten. De Jotten waren verzot op kaas. Regelmatig verdween er kaas, totdat Klaar Klosje een slaperige Jot te pakken kreeg. Het viel haar op hoe leuk zijn kleren waren. De kleding werd al tijdenlang door de Jotten zelf ontworpen vertelde hij. In ruil voor 50 kilo kaas per week adviseerden de Jotten haar vanaf dat moment met het ontwerpen van kinderkleding. Als dank daarvoor kreeg de kleding de merknaam: Jottum

 

Jottum is tevens een erg geliefd merk voor feestkleding. Zeer geschikt voor bruiloften maar u kunt ook denken aan communiekleding.

 

Jottum Kinderkleding maten


Jottum brengt haar collectie kinderkleding in 3 verschillende maatseries:

Jottum Baby, beschikbaar in maat 50 tot 80
Jottum Mini, beschikbaar in maat 68 tot 104
Jottum Girls, beschikbaar in maat 92 tot 152
 

De onderstukken van Jottum vallen over het algemeen vrij groot. Jurken vallen vaak een maat kleiner en bovenstukken vallen meestal goed in de maat. Het is goed dit in gedachten te houden bij het online aanschaffen van Jottum kinderkleding.

 

Jottum Kinderkleding collectie van het voorjaar 2011

 

Nieuws: Like, share & win 50 euro shoptegoed!

Het is kerstvakantie en wat is nou leuker om deze leuke vakantie te beginnen met leuke prijzen!! Wij geven een shoptegoed van € 50,- van Kixx Online weg. Dit om vast heerlijk te kunnen snuffelen in de vakantie en dan na de vakantie jouw slag te slaan! Lekker struinen tussen de sale, of je al vast vergapen aan de eerste zomercollecties van 2014…..

Nieuws: Merk van de maand: Jottum

Ben jij op zoek naar een uniek kledingstuk? Dan moet je eens kijken op onze Jottum pagina. Het merk van de maand is deze maand Jottum. Dit merk is van Nederlandse bodem en is erg geliefd bij moeders. De kleding is namelijk prima geschikt voor feestjes!

Nieuws: HEMA nu op Kinderkledingonline.nl!

HEMA, de oer-Hollandse winkelketen, wie kent het niet? HEMA heeft de beste producten voor het dagelijks leven, die een geheel eigen HEMA draai hebben, en dit tegen fijne lage prijzen. En vanaf nu zijn deze leuke producten ook via onze site verkrijgbaar!

Kinderkleding
Bekijk alle winkels Acties en Kortingscodes
De nieuwste kinderkleding en het grootste online aanbod ( 321.312 producten )