Jurk korte mouw

Jottum SamsonJurk met ronde hals en kapmouw in een poplin met een satin touch. Aan de achterkant van de hals een blinde ritssluiting en in de taille een stoffen ceintuur met striksluiting achter. De jurk is versierd met een geborduurd motief en gevoerd met een poplin.
Kleur "onbekend

Kleertjes.com is de grootste webwinkel in kinderkleding in Nederland. Met maar liefst 90 merken, waaronder Jottum, Eager Beaver, Salty Dog, Gaastra, Replay, etc. zit er altijd leuke kleding bij voor uw zoon of dochter. Sommige merken zitten in het duurdere prijssegment, maar er zijn ook merken als Esprit, Mexx, Noppies etc, die goed betaalbaar zijn. Dus via kinderkledingonline.nl snel en gemakkelijk online bestellen en al na een paar dagen de kinderkleding in huis!

Gemiddelde levertijd 2 - 4 werkdagen
Bezorgkosten € 3,95
Levering PostNL (TNT Post)
Track & Trace Ja
Kosten retourzending € 0,00
Retour termijn Binnen 14 dagen
Betaalmethoden iDEAL, creditcard, acceptgiro, PayPal
 

Zoekt u een prachtige aparte jurk, jas of rok voor uw dochter? Kies dan voor een kledingstuk uit de collectie van Jottum. Jottum is een kledingmerk uit Edam en heeft collecties met aparte modellen, prints en stoffen. De collecties zijn zodanig samengesteld dat alles met elkaar te combineren valt. Als u de collectie ziet en van aparte kleding houdt, dan bent u niet meer van dit merk af te brengen. Aan deze bijzondere kwaliteitskleding van Jottum hangt helaas wel een prijskaartje. De Jottum collectie is beschikbaar in de maten 50 tot en met 152.

De nieuwste kinderkleding en het grootste online aanbod ( 321.312 producten )