Sorteer op:

Meisjes jurken

Een jurk is een kledingstuk waarbij het bovenstuk en de rok aan elkaar vast zitten. Tot 1970 behoorde een jurk of een rok tot de ‘normale’ werkkleding van een vrouw. Tegenwoordig wordt een jurk gezien als eleganter en wordt vaak gedragen bij officiële gelegenheden, zie ook Wikipedia

 

Soorten jurken

Meisjes dragen op officiële gelegenheden vaak een jurk of een rok. Te denken valt aan trouwfeesten of een communiefeest. Maar tegenwoordig zie je steeds meer meisjes in een jurk lopen. Dat komt omdat de ontwerpers ook steeds meer met de tijd meegaan. De stoere en trendy jurken zie je dan ook veelvuldig in het straatbeeld terug. Wat betreft de lengte van een jurk of rok zijn er veel verschillende mogelijkheden. Voor kinderen die lang en slank zijn, zijn alle lengtes wel geschikt, maar bij kinderen die wat kortere benen hebben staat een jurkje net boven de knie extra goed, omdat de benen hierdoor iets langer lijken. Op Kinderkledingonline.nl vindt u verschillende jurken, van "normale" jurken tot overgooier of salopette.

 

                                                                        

 

Iets anders dan een jurk?

Er zijn en blijven mensen die jurken nog steeds niets vinden voor hun dochter. Een rok is dan vaak iets minder gekleed en een goed alternatief.  Kijk hier naar onze collectie rokken.

 

 

 

Nieuws: Musthave lente 2014: denimjurk

Deze lente staat helemaal in het teken van kleurtjes: stoer, vrolijk en heel erg stijlvol. En wat is nu leuker en mooier dan deze fantastische kleuren combineren met denim? Ga deze lente voor de absolute musthave: de denimjurk! Een jurk gemaakt van spijkerstof. Stijlvol, fun en lekker stoer! 

Nieuws: Like, share & win 50 euro shoptegoed!

Het is kerstvakantie en wat is nou leuker om deze leuke vakantie te beginnen met leuke prijzen!! Wij geven een shoptegoed van € 50,- van Kixx Online weg. Dit om vast heerlijk te kunnen snuffelen in de vakantie en dan na de vakantie jouw slag te slaan! Lekker struinen tussen de sale, of je al vast vergapen aan de eerste zomercollecties van 2014…..

Nieuws: Herfstkleuren 2013

Zoals we allemaal wel aan het weer hebben kunnen zien, is de herfst toch echt begonnen. Ook de winkels hebben het begrepen, want de najaarscollecties hangen alweer in de winkel. Het geeft mij altijd een enorme kick als ik al die nieuwe dingen zie. Veel trends zijn van vorig jaar over genomen, maar er zijn ook genoeg nieuwe trends waar je je hart aan op kan halen. Ook de herfstkleuren zijn een verademing.

De nieuwste kinderkleding en het grootste online aanbod ( 100.483 producten )