Sorteer op:

Meisjes jurken

Een jurk is een kledingstuk waarbij het bovenstuk en de rok aan elkaar vast zitten. Tot 1970 behoorde een jurk of een rok tot de ‘normale’ werkkleding van een vrouw. Tegenwoordig wordt een jurk gezien als eleganter en wordt vaak gedragen bij officiële gelegenheden, zie ook Wikipedia

 

Soorten jurken

Meisjes dragen op officiële gelegenheden vaak een jurk of een rok. Te denken valt aan trouwfeesten of een communiefeest. Maar tegenwoordig zie je steeds meer meisjes in een jurk lopen. Dat komt omdat de ontwerpers ook steeds meer met de tijd meegaan. De stoere en trendy jurken zie je dan ook veelvuldig in het straatbeeld terug. Wat betreft de lengte van een jurk of rok zijn er veel verschillende mogelijkheden. Voor kinderen die lang en slank zijn, zijn alle lengtes wel geschikt, maar bij kinderen die wat kortere benen hebben staat een jurkje net boven de knie extra goed, omdat de benen hierdoor iets langer lijken. Op Kinderkledingonline.nl vindt u verschillende jurken, van "normale" jurken tot overgooier of salopette.

 

                                                                        

 

Iets anders dan een jurk?

Er zijn en blijven mensen die jurken nog steeds niets vinden voor hun dochter. Een rok is dan vaak iets minder gekleed en een goed alternatief.  Kijk hier naar onze collectie rokken.

 

 

 

Nieuws: Pretty little dress

Ik ben gek op de seizoensverandering van zomer naar herfst. En niet alleen omdat ik nu weer officieel warme chocolademelk met slagroom mag drinken! Prachtige blaadjes die van de boom vallen waar je lekker in kunt spelen, mooie kleuren en de temperatuur is nog heerlijk! Dit seizoen zien we enorm veel jurkjes en rokjes! Wij zijn er gek op! Wat is jouw favoriete pretty little dress?

Nieuws: Dingen waar je vrolijk van wordt!

Het zijn de kleine dingen die het doen, het zijn de kleine dingen die je zielsgelukkig maken! En één van de bekende, populaire en meest ware quote die er bestaat: 'The best things in life are free' klopt als een bus! Denk aan je familie die altijd voor je klaar staat, je beste vrienden met wie je altijd ontzettend goed kan lachen, aan wie je altijd fijne herinneringen hebt, de lieve huggs and kisses van je vriendje of vriendinnetje en de onschatbare liefde die je familie, vrienden en lover altijd voor je hebben.

Nieuws: Musthave: elastische jurk

Deze zomer zien we ontzettend veel jurkjes voorbij komen. Kort, lang, gekleurd of met een printje. De absolute musthave van deze zomer is toch wel de elastische jurk met de korte voorkant en lange achterkant. Hij zit heerlijk, is overal mee te combineren en is ontzettend stijlvol! 

De nieuwste kinderkleding en het grootste online aanbod ( 183.906 producten )