Sorteer op:

Meisjes jurken

Een jurk is een kledingstuk waarbij het bovenstuk en de rok aan elkaar vast zitten. Tot 1970 behoorde een jurk of een rok tot de ‘normale’ werkkleding van een vrouw. Tegenwoordig wordt een jurk gezien als eleganter en wordt vaak gedragen bij officiële gelegenheden, zie ook Wikipedia

 

Soorten jurken

Meisjes dragen op officiële gelegenheden vaak een jurk of een rok. Te denken valt aan trouwfeesten of een communiefeest. Maar tegenwoordig zie je steeds meer meisjes in een jurk lopen. Dat komt omdat de ontwerpers ook steeds meer met de tijd meegaan. De stoere en trendy jurken zie je dan ook veelvuldig in het straatbeeld terug. Wat betreft de lengte van een jurk of rok zijn er veel verschillende mogelijkheden. Voor kinderen die lang en slank zijn, zijn alle lengtes wel geschikt, maar bij kinderen die wat kortere benen hebben staat een jurkje net boven de knie extra goed, omdat de benen hierdoor iets langer lijken. Op Kinderkledingonline.nl vindt u verschillende jurken, van "normale" jurken tot overgooier of salopette.

 

                                                                        

 

Iets anders dan een jurk?

Er zijn en blijven mensen die jurken nog steeds niets vinden voor hun dochter. Een rok is dan vaak iets minder gekleed en een goed alternatief.  Kijk hier naar onze collectie rokken.

 

 

 

Nieuws: Maxidresses and maxiskirts

 Ze zijn dit jaar een echte trend: de maxi dresses en maxi skirts. Dit zijn jurken en rokken die tot aan de grond komen. Iedereen heeft dit jaar wel een eigen maxi dress of skirt, daarom is hier een korte samenvatting van de verschillende soorten en verschillende modellen. 

Nieuws: Zomerjurkjes!

 Jurkjes blijven toch een ontzettend leuk kledingstuk voor de meiden. En aangezien het weer zomer wordt, kunnen we ze binnenkort weer gaan dragen zonder legging of maillot. Er zijn natuurlijk een heleboel verschillende soorten jurkjes. Vandaag bespreken we twee van de leukste zomerjurkjes!

 

Nieuws: Koningsdag 2015

Maandag is het weer zo ver, Koningsdag! De rommelmarkten worden weer afgestruimd, de kraampjes staan al 's morgens vroeg paraat en ook de schminkkist wordt weer uit de la tevoorschijn gehaald. Een oranje streepje hier, een vlaggetje daar en de oranje boa's worden natuurlijk weer om de nekken gedragen. Iedereen is in rep en roer en haalt hun mooiste oranje kleding uit de kast. Op deze dag is niets te gek!

De nieuwste kinderkleding en het grootste online aanbod ( 321.312 producten )