Sorteer op:

Meisjes jurken

Een jurk is een kledingstuk waarbij het bovenstuk en de rok aan elkaar vast zitten. Tot 1970 behoorde een jurk of een rok tot de ‘normale’ werkkleding van een vrouw. Tegenwoordig wordt een jurk gezien als eleganter en wordt vaak gedragen bij officiële gelegenheden, zie ook Wikipedia

 

Soorten jurken

Meisjes dragen op officiële gelegenheden vaak een jurk of een rok. Te denken valt aan trouwfeesten of een communiefeest. Maar tegenwoordig zie je steeds meer meisjes in een jurk lopen. Dat komt omdat de ontwerpers ook steeds meer met de tijd meegaan. De stoere en trendy jurken zie je dan ook veelvuldig in het straatbeeld terug. Wat betreft de lengte van een jurk of rok zijn er veel verschillende mogelijkheden. Voor kinderen die lang en slank zijn, zijn alle lengtes wel geschikt, maar bij kinderen die wat kortere benen hebben staat een jurkje net boven de knie extra goed, omdat de benen hierdoor iets langer lijken. Op Kinderkledingonline.nl vindt u verschillende jurken, van "normale" jurken tot overgooier of salopette.

 

                                                                        

 

Iets anders dan een jurk?

Er zijn en blijven mensen die jurken nog steeds niets vinden voor hun dochter. Een rok is dan vaak iets minder gekleed en een goed alternatief.  Kijk hier naar onze collectie rokken.

 

 

 

Nieuws: Koningsdag 2015

Maandag is het weer zo ver, Koningsdag! De rommelmarkten worden weer afgestruimd, de kraampjes staan al 's morgens vroeg paraat en ook de schminkkist wordt weer uit de la tevoorschijn gehaald. Een oranje streepje hier, een vlaggetje daar en de oranje boa's worden natuurlijk weer om de nekken gedragen. Iedereen is in rep en roer en haalt hun mooiste oranje kleding uit de kast. Op deze dag is niets te gek!

Nieuws: The sun is shining!

We hebben een heerlijk paasweekend achter de rug en ook nu schijnt het zonnetje nog volop. Genieten! Ook dit weekend zullen we vele ouders met hun kinderen zien fietsen, vriendjes en vriendinnetjes die het terras op gaan of een heerlijk ijsje halen bij één van de plaatselijke ijszaken.

Nieuws: Pretty little dress

Ik ben gek op de seizoensverandering van zomer naar herfst. En niet alleen omdat ik nu weer officieel warme chocolademelk met slagroom mag drinken! Prachtige blaadjes die van de boom vallen waar je lekker in kunt spelen, mooie kleuren en de temperatuur is nog heerlijk! Dit seizoen zien we enorm veel jurkjes en rokjes! Wij zijn er gek op! Wat is jouw favoriete pretty little dress?

De nieuwste kinderkleding en het grootste online aanbod ( 194.375 producten )