Sorteer op:

Kindervesten

Kindervesten voor meisjes zijn stoer maar ook meisjesachtig en geschikt voor de hele dag. In zo'n trui kan je dochter lekker wegkruipen op de bank, maar ook sporten. Ze kunnen namelijk wat hebben en zien er ondertussen ook leuk uit.

 

Grotendeels gemaakt uit katoen en polyester zijn kindervesten prettig ademend. Wel zo fijn bij een kledingstuk dat je de gehele dag draagt. Bovendien zijn ze goed uitwasbaar en blijft de stof lang goed. Dit betekent dat je kind lang van de kleding geniet.

 

Kindervesten voor meisjes

Een kindervest zit fijn en meisjes voelen zich er extra veilig in. Een dag waarin het allemaal niet loopt zoals het wil? Een dag onzeker over hoe ze eruit ziet of opzien tegen de confrontatie met klasgenoten op school? Een kindervest zit ruim en comfortabel, waardoor een kindervest bij wijze van spreken een kledingstuk is om in te 'wonen', ze kan er lekker in wegkruipen. Dit kan net dat beetje veiligheid en zelfvertrouwen geven dat nodig is om de dag door te komen. Dat is onbetaalbaar. Voor veel ouders zijn kindervesten daarom een ideaal kledingstuk voor hun dochter.

 

 

 

Welke kleuren en designs doen het goed dit jaar? Laten we daar natuurlijk niet aan voorbij gaan. Iedereen wil er modieus bijlopen en dat kan met kindervesten juist heel goed. Bij de grote merken zijn aardetinten heel populair, waarbij als accent vooral voor secundaire kleuren wordt gekozen. Vooral paars is een kleur die in veel designs terug komt. Effen kleuren kunnen nog steeds, maar horizontale dikke strepen zijn meer te zien in het straatbeeld van dit moment.

 

Een trend naast het ruim zittende vest met dito capuchon is de bolero. De bolero is een 'all season' kort zittend vestje met lange mouwen, dat vanaf het middenrif het lichaam omsluit. De bolero wordt open gedragen, bovenop blouse of shirt.

Nieuws: The sun is shining!

We hebben een heerlijk paasweekend achter de rug en ook nu schijnt het zonnetje nog volop. Genieten! Ook dit weekend zullen we vele ouders met hun kinderen zien fietsen, vriendjes en vriendinnetjes die het terras op gaan of een heerlijk ijsje halen bij één van de plaatselijke ijszaken.

Nieuws: Ski essentials

Ga jij dit jaar heerlijk op ski-vakantie? Dan kunnen deze essentials niet ontbreken! Functionele kleding die heerlijk warm blijft, maar ook énorm fashionable is! Zo ben je heel hip, modieus én lekker warm tegelijkertijd! 

Nieuws: Like, share & win 50 euro shoptegoed!

Het is kerstvakantie en wat is nou leuker om deze leuke vakantie te beginnen met leuke prijzen!! Wij geven een shoptegoed van € 50,- van Kixx Online weg. Dit om vast heerlijk te kunnen snuffelen in de vakantie en dan na de vakantie jouw slag te slaan! Lekker struinen tussen de sale, of je al vast vergapen aan de eerste zomercollecties van 2014…..

De nieuwste kinderkleding en het grootste online aanbod ( 321.312 producten )