Sorteer op:

Capri broeken meisjes

Capri broeken voor meisjes vindt u binnenkort op Kinderkledingonline.nl!

Nieuws: Like, share & win 50 euro shoptegoed!

Het is kerstvakantie en wat is nou leuker om deze leuke vakantie te beginnen met leuke prijzen!! Wij geven een shoptegoed van € 50,- van Kixx Online weg. Dit om vast heerlijk te kunnen snuffelen in de vakantie en dan na de vakantie jouw slag te slaan! Lekker struinen tussen de sale, of je al vast vergapen aan de eerste zomercollecties van 2014…..

Nieuws: Je eigen slippers pimpen!

Al is de zomervakantie voor sommigen al bijna afgelopen, het lekkere weer blijft er niet om weg! Je kunt nog steeds slippers en sandalen aantrekken, om zo het zomergevoel nog te houden. Slippers kun je eigenlijk altijd dragen als het lekker weer is en het past ook nog eens bij elke outfit.

Nieuws: Shorts met prints voor girls

Shorts zijn natuurlijk op zichzelf al helemaal geweldig. Maar wat dacht je van een superleuke short met print? Prints zijn helemaal hot op dit moment en ook de shorts zullen eraan moeten geloven. Wij vinden dat helemaal niet erg, want prints maken de outfit juist erg vrolijk en bijzonder! Nu het weersvooruitzicht voor dit weekend en volgende week weer lekker de zomerse kant op gaat, mogen de shorts met vrolijke prints natuurlijk niet ontbreken!

De nieuwste kinderkleding en het grootste online aanbod ( 321.312 producten )