Sorteer op:

Claesens Kinderkleding

Claesen’s is een merk dat is bedacht door drie vrienden uit Amsterdam in het jaar 1993. Deze drie vrienden uit Amsterdam werden geïnspireerd door ondergoed en richtten zich in de beginjaren op ondergoed voor peuters.

 

 

Tegenwoordig is Claesen’s een heel groot fabrikant van ondergoed tot kleding, pyjama’s, vele leuke accessoires en zwemkleding voor het hele gezin! De leuke collectie van Claesen’s bestaat voornamelijk uit veel vrolijke kleuren met leuke motiefjes. Zo zijn er schattige rompertjes voor meisjes in de kleur roze verkrijgbaar en voor de jongens in de stoere kleur blauw.

 

Wat eerst klein begon is uitgegroeid tot een internationaal merk en is voornamelijk bekend geworden door zijn hoge kwaliteit, een uitstekende prijs en een modieuze stijl. Ze hebben veel aandacht voor detail en door hun orginele concept zijn ze uitgegroeid tot een fantastisch groot en bloeiend bedrijf.

 

Zo heeft Claesen’s nu al meer dan 400 winkels, natuurlijk in Nederland zelf, maar ook in China, Verenigde Staten en Australië! Ook heeft Claesen’s veel enthousiaste werknemers en zij blijven innoveren. Ze hebben elk jaar opnieuw een groeiend klantenbestand en dat geeft wel aan hoe geliefd dit merk is!

Nieuws: Like, share & win 50 euro shoptegoed!

Het is kerstvakantie en wat is nou leuker om deze leuke vakantie te beginnen met leuke prijzen!! Wij geven een shoptegoed van € 50,- van Kixx Online weg. Dit om vast heerlijk te kunnen snuffelen in de vakantie en dan na de vakantie jouw slag te slaan! Lekker struinen tussen de sale, of je al vast vergapen aan de eerste zomercollecties van 2014…..

Nieuws: HEMA nu op Kinderkledingonline.nl!

HEMA, de oer-Hollandse winkelketen, wie kent het niet? HEMA heeft de beste producten voor het dagelijks leven, die een geheel eigen HEMA draai hebben, en dit tegen fijne lage prijzen. En vanaf nu zijn deze leuke producten ook via onze site verkrijgbaar!

Nieuws: Lever oude kinderkleding in

Uw kinderen groeien als kool. Die mooie jeans die u afgelopen jaar voor dochter- of zoonlief heeft gekocht, past waarschijnlijk allang niet meer. Gooi de kleding niet weg! Het Deense kinderkledingmerk Name it organiseert nu namelijk een kledingdonatie.

Kinderkleding
Bekijk alle winkels Acties en Kortingscodes
De nieuwste kinderkleding en het grootste online aanbod ( 321.312 producten )