Sorteer op:

Muy Malo Kinderkleding

Muy Malo is een kindermerk speciaal voor meiden. De naam van het merk is Spaans en betekent ondeugend en zelfs een klein beetje stout. Stoer en stout is heel erg leuk, vooral bij meiden! Dit is ook terug te zien in de kleding van het merk. Ze zijn gek op nieuwsgierigheid van kinderen. Het merk is nieuwsgierig naar hoe het er in andere landen aan toe gaat. Hoe kleden ze zich daar? Hoe eten ze? Hoe slapen ze? Springen ze rond in regenplassen? Peuteren ze in hun neus? Al die dingen vindt Muy Malo interessant en leuk.

 

Assortiment

Dat Muy Malo ondeugend, stout en nieuwsgierig is, vinden we duidelijk terug in de kleding. De kleding voor meiden is enorm gewaagd, kleurrijk maar ook heel erg stijlvol. De kleding is dus perfect voor als je stoer, stout en leuk bent en dan ook nog eens van mode houdt. Dit merk heeft dan de perfecte kleding voor jou. Het kledingassortiment bestaat uit superschattige rokjes, enorm stoere broeken, leuke leggings, vrolijke t-shirts en nog veel meer! Keus genoeg!

 

 

Zomer 2013

Voor de zomer van 2013 is het merk geïnspireerd door verschillende dansstijlen van vroeger, maar ook van nu. In de collectie zitten veel verschillende stoffen verwerkt voor het optimale effect. Muy Malo gebruikt in de kleding stoffen als tulle, kant en verschillende spijkerstoffen. Ook staat deze zomer in het teken van het gebruiken van een heleboel verschillende prints. Door deze allemaal met elkaar te combineren krijg je een hele bijzondere, stoere maar stijlvolle outfit!  

 

Nieuws: Merk van de maand: Muy Malo

De zomercollecties beginnen langzamerhand meer terrein te winnen in de etalages. De winterkleding maakt plaats voor vrolijke zomerse kleuren en prints. Het zonnetje komt door en ik hoorde vandaag de vogeltjes alweer heerlijk fluiten. Ook Muy Malo heeft door dat de zomer in aantocht is en het merk heeft de collectie voor de zomer van 2014 geshowd. Een fantastische collectie en daarmee: het merk van de maand! 

Nieuws: Like, share & win 50 euro shoptegoed!

Het is kerstvakantie en wat is nou leuker om deze leuke vakantie te beginnen met leuke prijzen!! Wij geven een shoptegoed van € 50,- van Kixx Online weg. Dit om vast heerlijk te kunnen snuffelen in de vakantie en dan na de vakantie jouw slag te slaan! Lekker struinen tussen de sale, of je al vast vergapen aan de eerste zomercollecties van 2014…..

Nieuws: HEMA nu op Kinderkledingonline.nl!

HEMA, de oer-Hollandse winkelketen, wie kent het niet? HEMA heeft de beste producten voor het dagelijks leven, die een geheel eigen HEMA draai hebben, en dit tegen fijne lage prijzen. En vanaf nu zijn deze leuke producten ook via onze site verkrijgbaar!

Kinderkleding
Bekijk alle winkels Acties en Kortingscodes
De nieuwste kinderkleding en het grootste online aanbod ( 321.312 producten )