Sorteer op:

Leggings meisjes

Een kledingstuk dat weer helemaal populair is in allerlei vormen en kleuren is de legging. Gedragen onder een rokje, een longshirt of een lange trui, het kan allemaal. Leggings zijn dan ook verkrijgbaar in heel veel kleuren en uitvoeringen. Van helemaal recht toe recht aan tot speelse rimpeltjes aan de onderkant of strikjes en knopen langs de onderkant. En zoekt u een effen legging of misschien wel één met een bonte print? Of wat te denken van een leuke gestreepte legging of eentje van glimmende stof? Het kan en mag allemaal en u vindt het overzichtelijk en snel op Kinderkledingonline.nl!

 

 

 

Varianten op leggings

 

Tegenwoordig kennen we ook nieuwe varianten op de legging, zoals de tregging en de jegging. De namen van deze varianten komen voort uit een samenvoeging. De tregging is een samenvoeging van trouser (broek) en legging en is een tussenvorm van een broek en een legging, een hele strakke broek zou je kunnen zeggen.  

 

De jegging is een samenvoeging van jeans en legging. De jegging is een legging die heel erg lijkt op een jeans of ook een jeans is, maar dan van stretchstof gemaakt. Je ziet ook wel echte leggings met een spijkerbroekprint, een hele grappige variant op een legging! Een jegging wordt ook wel vergeleken met een skinny jeans.

 

 

 

Belangrijk is om goed op te letten welke lengte een legging heeft, want dit kan nogal verschillen. Er zijn leggings die echt tot op de enkels zijn, maar ook leggings die tot de kuiten reiken bijvoorbeeld.  Meer weten over leggings? Kijk eens hier.

 

 

Nieuws: The sun is shining!

We hebben een heerlijk paasweekend achter de rug en ook nu schijnt het zonnetje nog volop. Genieten! Ook dit weekend zullen we vele ouders met hun kinderen zien fietsen, vriendjes en vriendinnetjes die het terras op gaan of een heerlijk ijsje halen bij één van de plaatselijke ijszaken.

Nieuws: Nieuwe trend gespot: Stoer&Chic!

Met het winkelen kun je er niet omheen, overal zie je stoere items met een chic tintje, de perfecte combi als je het mij vraagt! Stoere items met een girly touch of leather is naast de fake faux-trend nog een ontzettend hotte trend die je niet wilt missen! 

Nieuws: Like, share & win 50 euro shoptegoed!

Het is kerstvakantie en wat is nou leuker om deze leuke vakantie te beginnen met leuke prijzen!! Wij geven een shoptegoed van € 50,- van Kixx Online weg. Dit om vast heerlijk te kunnen snuffelen in de vakantie en dan na de vakantie jouw slag te slaan! Lekker struinen tussen de sale, of je al vast vergapen aan de eerste zomercollecties van 2014…..

De nieuwste kinderkleding en het grootste online aanbod ( 321.312 producten )