Sorteer op:

Meisjes Laarzen

Dochterlief wil nieuwe laarzen, maar u ziet het al weer gebeuren dat u dan winkel in, winkel uit moet lopen om vervolgens zonder laarzen en met een slecht humeur huiswaarts te keren. Gelukkig kunt u ook online meisjes laarzen bestellen!

 

Het online bestellen van laarzen vanuit huis heeft veel voordelen. Zo hoeft niet meer met weer en wind de stad in met een kieskeurige dochter aan de hand, iets wat veel ergernissen scheelt. Vanuit huis kunt u uitvoerig en in uw eigen tempo alle laarzen en beoordelingen erover bekijken, zodat u uiteindelijk een overwogen beslissing kunt maken. Die ene vervelende verkoper uit de winkel die wanhopig heen en weer rent tussen uw dochter en het magazijn is bij online bestellen ook verleden tijd.

De juiste maat voor meisjes laarzen

De laarzen en schoenen kunnen via internet natuurlijk niet gepast worden, maar u kunt gemakkelijk zelf de juiste schoenmaat voor uw dochter bepalen! Laat uw dochter met blote voeten op een vel papier staan: het is belangrijk dat ze recht staat. Teken met een pen of potlood de omtrek van haar voeten op het papier en meet vervolgens de afstand tussen haar hiel en grootste teen. Pluk een schoenmaattabel van internet, en klaar is Kees! De kans dat de bestelde laarzen niet passen is via deze weg minimaal, maar mocht het toch gebeuren, is er nog geen reden tot paniek: U kunt meerdere soorten en maten bestellen, en mocht het niet passen, ze namelijk vaak kosteloos retourneren (bekijk hiervoor de informatie van winkels).

 

Hier op Kinderkledingonline vindt u een groot aanbod aan meisjes laarzen: voor de komende winter zijn warme laarzen, met bijvoorbeeld een voering van wol, ideaal. Laarzen met een goed profiel op de zool geven uw dochter de zekerheid om in de sneeuw te springen en de hoge meisjes laarzen houden sneeuw en regen buiten en de sokken droog.
 

Nieuws: Nieuwe app die jouw schoenmaat voorspelt!

Tegenwoordig verschuift veel naar het online gebeuren. Consumenten shoppen steeds meer online en ook via apps, op de smartphone of tablet, gaat shoppen veel gemakkelijker en sneller! Ook nu weer is er een nieuw app gelanceerd, een app dat kan inschatten wat jouw schoenmaat wordt.

Nieuws: Winterlaarzen 2014/2015

Ik vind ze het meest vervelend van de hele winter. Als je ze eenmaal hebt, kom je er niet snel meer vanaf... Ja, ik heb het over koude voeten. De beste manier om te voorkomen dat je de hele dag gebonden bent aan deze verschikkelijke kwaal, zijn goede schoenen. In de winter is dan de beste optie: lekkere, warme, comfortabele winterlaarzen. 

Nieuws: Like, share & win 50 euro shoptegoed!

Het is kerstvakantie en wat is nou leuker om deze leuke vakantie te beginnen met leuke prijzen!! Wij geven een shoptegoed van € 50,- van Kixx Online weg. Dit om vast heerlijk te kunnen snuffelen in de vakantie en dan na de vakantie jouw slag te slaan! Lekker struinen tussen de sale, of je al vast vergapen aan de eerste zomercollecties van 2014…..

De nieuwste kinderkleding en het grootste online aanbod ( 321.312 producten )