Koel4Kids Janneke laarzen Paars KOE07

Paarse kinderlaars Janneke van het kinderschoenen merk Koel4kids. Het meisjeslaarsje Janneke is alweer een aantal jaren een klassieker in de collectie van Koel4kids. Je kunt het omschrijven als eenvoudig en stoer. Koel4kids is een hip kinderschoenen merk dat inmiddels ruim 4 jaar actief in het ontwerpen en produceren van kinderschoenen. De schoenen worden met de hand gemaakt in Zuid-Europa, zijn leer gevoerd en hebben een uitneembaar voetbed. Stoute Schoenen heeft altijd een uitgebreide collectie kinderschoenen van Koel4kids. Koop jouw Koel kinderschoenen online bij Stoute Schoenen ©.
Kleur Grijs, Paars, Rood
Materiaal Leer
Levertijd 2 dagen

Stoute Schoenen.nl is het leukste adres voor dames- en kinderschoenen, met winkels in Hilversum en Weesp. Bij Stoute Schoenen vindt u altijd de nieuwste trends van de beste merken, zoals Geox, Reef, Timberland, Eve & Adam en nog vele andere merken. De webshop is duidelijk ingericht en u kunt gemakkelijk sorteren op soort, prijs, merk, maat, kleur en zelfs op materiaal.


Uw bestelling wordt gratis bij u thuis geleverd door TNT Post, dus u heeft er geen omkijken naar.

Gemiddelde levertijd 2 - 4 werkdagen
Bezorgkosten € 0,00
Levering PostNL (TNT Post)
Track & Trace Nee
Kosten retourzending Voor eigen rekening
Retour termijn Binnen 7 werkdagen
Betaalmethoden iDEAL, creditcard
 

Koel 4 Kids is een schoenenmerk dat vooral verkocht wordt in winkels in Nederland en België. Het belangrijkste verkooppunt is de webwinkel van Koel 4 Kids. Koel 4 Kids verkoopt schoenen vanaf maat 24 tot en met maat 36, voor jongens en voor meisjes. Zodra de bestelling is geplaatst, ontvangt de koper een e-mail waarin een track and trace code staat, zodat het pakketje altijd en overal gevolgd kan worden. Koel 4 Kids heeft een zomer en een winter collectie voor jongens en voor meiden. Naast kinderschoenen verkoopt dit merk ook schoenen voor vrouwen en overigen als riemen en onderhoudsmiddelen. Op de website is een uitgebreid matenlabel te vinden, waarbij je een voet kunt opmeten en zo de goede maat aanschaft. 

Nieuws: The sun is shining!

We hebben een heerlijk paasweekend achter de rug en ook nu schijnt het zonnetje nog volop. Genieten! Ook dit weekend zullen we vele ouders met hun kinderen zien fietsen, vriendjes en vriendinnetjes die het terras op gaan of een heerlijk ijsje halen bij één van de plaatselijke ijszaken.

De nieuwste kinderkleding en het grootste online aanbod ( 321.312 producten )