Sorteer op:

Korte broeken meisjes

Nu de temperatuur langzaamaan weer steeds hoger boven het vriespunt komt en soms zelfs boven de tien graden Celsius, is het duidelijk; de lente komt er weer aan en met de lente komt het zonnetje weer in zicht. Het ideale weer voor uw kinderen om lekker buiten te spelen in een T-shirtje en een korte broek. Ons assortiment korte broeken voor meisjes is enorm uitgebreid. 

 

Selectie

Het zoeken naar een korte broek voor uw dochter is op onze site geen enkel probleem meer dankzij de uitgebreide zoekopties. Zo selecteert u van te voren het merk waarop u wilt zoeken, de maat die uw dochter nodig heeft, het model, de kleur en de prijs. Met deze criteria krijgt u gelijk en alleen te zien waar u naar op zoek bent. Die vervelende resultaten waar u niets aan heeft zijn dus verleden tijd.

 

Trends meisjes

Het assortiment korte broeken is zoals gezegd enorm uitgebreid. Zo zijn er bijvoorbeeld de hippe hotpants die korter zijn dan een normale korte broek, of juist de bermuda die weer langer is. Naast de klassieke korte broek is er de laatste maanden een nieuwe trend ontstaan die niet alleen populair is bij vrouwen, maar ook bij kinderen: het jumpshort. Als variatie op de ‘jumpsuit’ is dit kledingstuk een combinatie van een shirt met een korte broek. Het geheel is te vergelijken met een tuinbroek, maar dan aangepast aan de huidige tijd. Ze zijn er in verschillende designs; van de populaire dierenprint tot de klassieke roze uitvoering. 

 

Is uw dochter groot fan van buitenspelen en is er geen boom waar ze niet in zou klimmen? Dan is het wellicht een idee om een bermuda aan te schaffen, die de benen van uw dochter zo veel mogelijk beschermt en tot over de knieën komt.

 

 

Nieuws: 3 verschillende outfits met een denim short

 De zomer komt er bijna aan en het zonnetje begint al regelmatig te schijnen! Daarom stellen wij voor jouw dochter 3 verschillende outfits samen met de short. De short is een basis item dat iedereen natuurlijk wel in zijn kast heeft hangen! Je kunt er talloze verschillende outfits mee creëren voor verschillende gelegenheden. Kijk dus snel in ons assortiment om de leukste shorts in te slaan! 

 

 

Nieuws: OP=OP

Je ziet het nu overal, de kortingen springen uit de winkels! Je moet dus snel zijn voordat alles weg is. Maar heb je geen tijd of puf om naar de winkel te gaan om dan de hele stad door te moeten, waardoor je hele dag kwijt bent met winkelen? Kijk dan snel op kinderkledingonline.nl, hier zie je alle leuke collecties verzameld op één site! 

 

Nieuws: Musthave: korte shorts

It's summertime! En dat betekent: heerlijke temperaturen, vakantie, ijsjes, bikini's en zwembadjes. En natuurlijk, iets wat deze zomer absoluut niet mag ontbreken.... Shorts! Hoe korter, hoe beter. Erg handig om in te spelen en ze zijn ook nog eens oh zo stijlvol! Zien we jou deze zomer ook in je korte shorts? 

 

De nieuwste kinderkleding en het grootste online aanbod ( 321.312 producten )