Sorteer op:

Nachthemd meisje

Je gaat er mee naar bed en je staat er mee op, zeggen ze wel eens, en dat geldt zeker voor een nachthemd of pyjama. Op deze pagina vindt u verschillende nachtkleding voor meisjes, zoals pyjama’s en nachthemden in allerlei kleuren en printjes.

 

 

 

Modellen nachtkleding meisjes

 

Meisjes nachthemden worden ook wel nachtjapon genoemd, al is dit wel een beetje een ouderwetse benaming. Eigenlijk is een nachthemd niks anders dan een lang en wijd hemd, maar dan voor de nacht, zie daar de naam, nachthemd.  Een nachthemd is er in allerlei modellen, van kort, bijna een t-shirt, tot op de enkels, dus echt lang. Daarnaast zijn nachthemden er natuurlijk ook met korte, lange of zonder mouwen. Volop keuze!

 

Tegenwoordig zien we ook, vooral in de zomer, de pyjama met de korte broek, de shortama genoemd. Een shortama is eigenlijk gewoon een pyjama, maar dan met een korte broek en een shirt met korte mouwen. Lekker voor in de zomer, als de nachten warm zijn en ook de kinderen graag iets luchtiger gekleed gaan ’s nachts.

 

 

Welke nachtkleding het meest geschikt is voor uw dochter, hangt natuurlijk voor een heel groot deel van haar af. Wat vindt zij prettig om ’s nachts te dragen? Daarnaast is het ook afhankelijk van het jaargetijde, want in de winter is een lekkere warme flanellen pyjama fijn, maar voor de zomer is een luchtig nachthemd wel zo prettig.

 

Wat voor nachtkleding u ook zoekt voor uw kind, een pyjama, nachthemd of shortama, op Kinderkledingonline.nl vindt u beslist wat u zoekt. U kunt gemakkelijk sorteren op maat, model of kleur en zelfs op prijs.

 

Op Kinderkledingonline.nl vindt u nachthemden, shortama's en pyjama's voor meisjes van alle leeftijden!

Nieuws: Dingen waar je vrolijk van wordt!

Het zijn de kleine dingen die het doen, het zijn de kleine dingen die je zielsgelukkig maken! En één van de bekende, populaire en meest ware quote die er bestaat: 'The best things in life are free' klopt als een bus! Denk aan je familie die altijd voor je klaar staat, je beste vrienden met wie je altijd ontzettend goed kan lachen, aan wie je altijd fijne herinneringen hebt, de lieve huggs and kisses van je vriendje of vriendinnetje en de onschatbare liefde die je familie, vrienden en lover altijd voor je hebben.

Nieuws: Like, share & win 50 euro shoptegoed!

Het is kerstvakantie en wat is nou leuker om deze leuke vakantie te beginnen met leuke prijzen!! Wij geven een shoptegoed van € 50,- van Kixx Online weg. Dit om vast heerlijk te kunnen snuffelen in de vakantie en dan na de vakantie jouw slag te slaan! Lekker struinen tussen de sale, of je al vast vergapen aan de eerste zomercollecties van 2014…..

Nieuws: Herfstdipje?

Heb jij alweer zin in de kerstvakantie, kun jij niet wachten op warm weer en zit jij dus echt in een herfstdip? Dan hebben wij van Kinderkledingonline de perfecte oplossing voor om jou weer te laten stralen!

De nieuwste kinderkleding en het grootste online aanbod ( 321.312 producten )