Sorteer op:

Sokken meisjes

Meisjes sokken, wat valt daar nou over te zeggen? We hebben ze nodig om warme voeten te houden? Beslist waar, maar het zijn ook nog eens geweldige accessoires! Ze zijn er in alle kleuren van de regenboog en van heel kort, de nieuwe sneakersokken, tot heel lang, de kniekousen. Effen, streepjes, stipjes, ruitjes, met allerlei aparte printjes, tekst, poppetjes en met strikjes. Bovendien zijn sokken er van allerlei verschillende stoffen, zoals badstof, jersey of gewoon katoen. Fijn omdat verschillende jaargetijden ook verschillende sokken vragen, lekker warm in de winter, koel en absorberend in de zomer. Maar wat u ook zoekt, op Kinderkledingonline.nl vindt u beslist de leukste sokken voor uw kind!

Sneakersokken

Sneakersokken zijn sokken met een hele lage boord. Sneakersokken worden ook wel enkelsokken genoemd. Als je sneakersokken in sneakers draagt, zie je de sokken nauwelijks en dat is precies de bedoeling. Maar als je de schoenen uittrekt zijn ze des te meer een verrassing. Vooral bij jonge meiden staan de sneakersokken heel hip, daar kan ze zeker mee aankomen bij haar vriendinnen.

Kniekousen

Kniekousen doen het vooral in de winter goed, maar ook in de andere jaargetijden blijven kniekousen echte klassiekers. Vooral voor jonge meiden zijn kniekousen onder een rok nog altijd een vrolijk en jeugdig gezicht. Kniekousen variëren van kort (halverwege het onderbeen), tot lang (net onder de knie) tot zelfs over de knie (overknees).  

Gekke sokken, vrolijke sokken, degelijke sokken, hele lange Pipi Langkous sokken, schattige sokken, originele sokken, bij Kinderkledingonline.nl vindt u ze allemaal!

Nieuws: Meer dan warmhouders

Sokken, wat valt daar nou over te zeggen? We hebben ze nodig om warme voeten te houden? Beslist waar, maar het zijn ook nog eens geweldige accessoires! Ze zijn er in alle kleuren van de regenboog en van heel kort, de nieuwe sneakersokken, tot heel lang, de kniekousen. Effen, streepjes, stipjes, ruitjes, met allerlei aparte printjes, tekst, poppetjes en met strikjes. Bovendien zijn sokken er van allerlei verschillende stoffen, zoals badstof, jersey of gewoon katoen. Fijn omdat verschillende jaargetijden ook verschillende sokken vragen, lekker warm in de winter, koel en absorberend in de zomer. Maar wat u ook zoekt, op Kinderkledingonline.nl vindt u beslist de leukste sokken voor uw kind!

Nieuws: Ski essentials

Ga jij dit jaar heerlijk op ski-vakantie? Dan kunnen deze essentials niet ontbreken! Functionele kleding die heerlijk warm blijft, maar ook énorm fashionable is! Zo ben je heel hip, modieus én lekker warm tegelijkertijd! 

Nieuws: Like, share & win 50 euro shoptegoed!

Het is kerstvakantie en wat is nou leuker om deze leuke vakantie te beginnen met leuke prijzen!! Wij geven een shoptegoed van € 50,- van Kixx Online weg. Dit om vast heerlijk te kunnen snuffelen in de vakantie en dan na de vakantie jouw slag te slaan! Lekker struinen tussen de sale, of je al vast vergapen aan de eerste zomercollecties van 2014…..

De nieuwste kinderkleding en het grootste online aanbod ( 321.312 producten )