sokken (2 paar)

Kinder sokken van het merk Esprit, verkrijgbaar in set van 2 paar. De sokken bestaan uit een stretchy katoenmix en blijven goed in model middels de elasthan die erin is verwerkt. De sokken hebben een effen dessin met Esprit logo op de zijkant en onder
Kleur Blauw
Levertijd direct leverbaar

Wehkamp is een van de grootste online warenhuizen in Nederland. Ze hebben dan ook een grote collectie Kinderkleding. Naast de eigen collectie van Wehkamp voeren ze ook de kinderkleding collectie van Esprit, Cars, Name-it, Salty dog en is alle C&A kinderkleding via Wehkamp te verkrijgen. Dus of je op zoek bent naar Merkkleding of andere leuke kleding, bij Wehkamp vind je het allemaal!

Gemiddelde levertijd 1 - 2 werkdagen
Bezorgkosten € 4,95
Levering PostNL (TNT Post), DHL Servicepunt
Track & Trace Ja
Kosten retourzending € 0,00
Retour termijn Binnen 14 dagen
Betaalmethoden iDEAL, acceptgiro, in termijnen
 

Kiest u voor het merk Esprit en bent en blijft u fan, dan heeft u uw kinderen er altijd modieus bij lopen. Esprit heeft per jaar namelijk maar liefst twaalf collecties en Esprit kinderkleding is dus altijd up-to-date met de huidige mode. Esprit kinderkleding wordt geroemd om een goede pasvorm en leuke kleurrijke kleding. Esprit heeft haar collecties onderverdeeld in Esprit Baby (maat 50 – 86), Esprit Mini (maat 92 – 146) en EDC Youth (maat 128 – 176). Met de diverse bijbehorende accessoires van Esprit als schoenen, riemen, sokken, badjassen enzovoort maakt u de outfit van uw kind compleet.

Nieuws: Top 3 T-shirts

Ook al gaat het deze week een beetje regenen, het mooie weer komt er aan! Volgende week wordt het maandag en dinsdag zelfs 20 graden. Als het zonnetje schijnt, is het heerlijk om in een T-shirt rond te lopen! En niet alleen met warm weer is een T-shirt ideaal, een T-shirt vind ik één van de handigste kledingitems ooit.

De nieuwste kinderkleding en het grootste online aanbod ( 321.312 producten )