Sorteer op:

Capri broek jongens

Stoer in een capri broek

In de wintermaanden moet je er niet aan denken, maar zodra het zonnetje zich weer laat zien en de temperatuur stijgt, kunnen de capribroeken weer uit de kast. Jongens dragen ze maar wat graag, want capribroeken zijn niet alleen handig voor wanneer het niet te koud is en ook niet te warm, maar ze staan ook nog eens hartstikke stoer. Vooral wanneer ze beschikken over grote zakken aan de zijkant. Daarbij heeft dit soort broeken meestal ook nog gewone steekzakken. Handig voor kleine rommeltjes of muntjes! 

Een must

Of een driekwartsbroek (capri broek) nu is uitgevoerd in donkergroen, blauw of geel, het staat sowieso leuk bij jongens en mag eigenlijk niet ontbreken tussen de rest van de kinderkleding in de kast.Capri broeken zijn er in verschillende kleuren en stoffen. Zo zijn ze vaak uitgevoerd in een stugge stof die wel tegen een stootje kan (bijvoorbeeld jeans), of juist een dunne stof die verkoeling geeft in de zomermaanden (bijvoorbeeld linnen of katoen). De driekwart-stijl is ook doorgedrongen tot de badmode. Zo is er een groot aantal jongens dat graag een wat langere zwembroek draagt. Deze stijl is afkomstig uit de surfwereld. De een zweert erbij, de ander vindt zo’n lange zwembroek maar niks.

 

Betekenis capri broek

Waar komt de capri broek nu eigenlijk vandaan? Dit type broek was zeer populair in de jaren vijftig. Vervolgens was de driekwartbroek opnieuw zeer gewild in de jaren tachtig en negentig. Vroeger heette een capri broek ook wel een knickerbocker, wat een stuk minder hip klinkt. De naam capri broek vindt zijn oorsprong op het zonnige Italiaanse eiland Capri, gelegen in de Middellandse zee. In de jaren vijftig en zestig was dit type broek daar erg populair vanwege het warme weer. Niet lang hierna werd de trend overgenomen door andere landen en werd de broek een wereldwijd succes, tot op de dag van vandaag!

 

 

Nieuws: Like, share & win 50 euro shoptegoed!

Het is kerstvakantie en wat is nou leuker om deze leuke vakantie te beginnen met leuke prijzen!! Wij geven een shoptegoed van € 50,- van Kixx Online weg. Dit om vast heerlijk te kunnen snuffelen in de vakantie en dan na de vakantie jouw slag te slaan! Lekker struinen tussen de sale, of je al vast vergapen aan de eerste zomercollecties van 2014…..

Nieuws: De leukste shorts voor jongens

Shorts kunnen deze zomer natuurlijk absoluut niet ontbreken in de kledingkast van jouw mannetje. Het leuke aan shorts is dat je ze heel simpel kan krijgen, maar ook heel bijzonder. Met prints, zonder prints, met stoere zakken of zonder. Alle soorten en maten zijn verkrijgbaar, en daarom kan jij iets uitkiezen wat helemaal bij jouw zoon past.

Nieuws: De Camo-stijl

Dat prints helemaal hot zijn op dit moment, weten we allang. De legerprints zijn ook helemaal in! Deze kledingstijl wordt ook wel de Camo-Style genoemd en wat staat deze stijl toch stoer! Deze stijl kan zowel voor de jongens als voor de meiden.

De nieuwste kinderkleding en het grootste online aanbod ( 321.312 producten )