Sorteer op:

Laarzen

Binnenkort vindt u meer informatie over jongens laarzen!

Nieuws: Nieuwe app die jouw schoenmaat voorspelt!

Tegenwoordig verschuift veel naar het online gebeuren. Consumenten shoppen steeds meer online en ook via apps, op de smartphone of tablet, gaat shoppen veel gemakkelijker en sneller! Ook nu weer is er een nieuw app gelanceerd, een app dat kan inschatten wat jouw schoenmaat wordt.

Nieuws: Winterlaarzen 2014/2015

Ik vind ze het meest vervelend van de hele winter. Als je ze eenmaal hebt, kom je er niet snel meer vanaf... Ja, ik heb het over koude voeten. De beste manier om te voorkomen dat je de hele dag gebonden bent aan deze verschikkelijke kwaal, zijn goede schoenen. In de winter is dan de beste optie: lekkere, warme, comfortabele winterlaarzen. 

Nieuws: Boys, get the autumn look!

Het is herfst, de bladeren vallen van de bomen en het wordt weer wat frisser.. Maar wees niet getreurd, juist in de herfst kun je de leukste combi's maken! Eén van de gaafste looks voor boys vind ik toch wel een leren jack, ontzettend stoer en warm tegelijk. Uiteraard kan een stoere bomberjack ook! Daaronder een gaaf shirt en een (gekleurde) broek. Stoere sneakers of enkelboots eronder en je bent helemaal klaar voor deze herfstachtige dag. En mocht de zon schijnen? Pak dan snel je stoere pilotenbril!

De nieuwste kinderkleding en het grootste online aanbod ( 321.312 producten )