Sorteer op:

Regenkleding

Meer informatie regenkleding en regenpakken voor jongens vindt u binnenkort op Kinderkledingonline.nl!

Nieuws: Stoere zomerjassen voor de jongens

Het zonnetje gaat heerlijk schijnen deze week en het kan maar liefst 18 graden celsius worden. Helaas valt er af en toe wel een paar druppels naar beneden. Om ondanks het warme weer je toch een beetje te beschermen tegen de regen hebben wij voor de stoere jongens de gaafste zomerjassen uitgezocht. De winterjas kan deze week namelijk weer terug in de kast!

Nieuws: Like, share & win 50 euro shoptegoed!

Het is kerstvakantie en wat is nou leuker om deze leuke vakantie te beginnen met leuke prijzen!! Wij geven een shoptegoed van € 50,- van Kixx Online weg. Dit om vast heerlijk te kunnen snuffelen in de vakantie en dan na de vakantie jouw slag te slaan! Lekker struinen tussen de sale, of je al vast vergapen aan de eerste zomercollecties van 2014…..

Nieuws: Streetstyle

Stoer, gaaf, leuk, en fun maar ook schattig, lief en cute. The street is een enorme inspiratiebron. Veel grote designers halen hun inspiratie ‘from the streets’, van de straat dus. ‘De straat’ is ook een plek waar je helemaal los kan gaan met kidsfashion. Op de straat vindt je eigentijdse kids, stoere kids, mega hippe kids maar ook superschattige kids en grappige kids. ‘On the streets’  kan alles!

De nieuwste kinderkleding en het grootste online aanbod ( 321.312 producten )