Sorteer op:

Jongens vesten

Bij een stoer zoontje hoort een stoer vest. Maar u wilt ook dat hij een vest draagt wat bij het weer past zodat hij niet ziek wordt. Welk vest past het best bij welk seizoen en waarom?

 

In hartje zomer zal uw zoontje vaak genoeg hebben aan een lekker T-shirt, maar is een vest toch een goede toevoeging voor de avonden waarop hij buiten speelt. Het vest hoeft dan vanzelfsprekend niet van wol of gevoerd te zijn, zolang het de belangrijke organen van uw zoontje maar beschermt! Het Here&There model van de C&A bijvoorbeeld is dan een uitkomst. Het vest met capuchon en zakken ziet er stoer uit maar is niet gevoerd. Bovendien kan uw zoontje het vest gemakkelijk uittrekken dankzij de soepele rits op het moment dat het er te warm voor is.
 


 

Vesten voor seizoenen

Verandert de zomer in de herfst, dan wordt het tijd voor een warmer vest wat meer bescherming biedt tegen het onvoorspelbare herfstweer. Een sweatvest is dan ideaal. Het is dankzij de voering warm, maar niet benauwend. Op de mooie herfstdagen kan een sweatvest met een waterafstotende buitenkant bovendien gedragen worden als jas. Voor de gure herfstdagen kunt u kiezen voor een sweatvest zonder rits. 
 

Winter vesten

In de winter is het vanzelfsprekend belangrijk dat uw zoontje een warm vest draagt. Een fleecevest is dan ideaal omdat het de lichaamswarmte vasthoudt en het koude winterweer buiten laat. Een capuchon is een welkome uitbreiding zodat de oren van uw zoontje warm blijven en de haren droog. Bovendien zijn veel fleecevesten waterafstotend, wat het het ideale vest maakt om een sneeuwballengevecht mee te winnen!

Lente vesten

Breekt de lente aan, dan is een ‘tussenmodel’ een goed idee. Het vest van Tumble ’n Dry is ideaal voor de lente. Het vest is stoer en sportief, maar niet gevoerd, wat hem geschikt maakt voor de lente. Bovendien is het vest gemaakt van robuust materiaal zodat uw zoontje er gerust een boom mee kan beklimmen!

 

Nieuws: Herfstcollectie 2014

De zomervakantie is voor sommigen al voorbij, de regen laat zich steeds meer zien en de zon verdwijnt steeds vaker achter de donkere wolken.. Dit kan maar één ding betekenen: de zomerperiode is voorbij en maakt plaats voor het najaar. Ook in de winkels spotten we steeds vaker de nieuwe herfstcollectie. En heel stiekem, de nieuwe herfstcollectie is schitterend! De prachtige herfstkleuren verschijnen weer in de etalages en het weerhoud je om niet te gaan shoppen!

Nieuws: Vesten, altijd erg handig

Wat een weertje was het vandaag zeg. Ondanks dat de temperatuur best aangenaam was, kon het soms wel eventjes waaien en vielen de regendruppels met bakken uit de lucht. Je kunt echt merken dat de zomer plaats maakt voor het najaar..

Nieuws: Like, share & win 50 euro shoptegoed!

Het is kerstvakantie en wat is nou leuker om deze leuke vakantie te beginnen met leuke prijzen!! Wij geven een shoptegoed van € 50,- van Kixx Online weg. Dit om vast heerlijk te kunnen snuffelen in de vakantie en dan na de vakantie jouw slag te slaan! Lekker struinen tussen de sale, of je al vast vergapen aan de eerste zomercollecties van 2014…..

De nieuwste kinderkleding en het grootste online aanbod ( 321.312 producten )