Sorteer op:

Skikleding jongens

Bij skiën wil je stoer voor de dag komen. En gelukkig heb je als jongen dan ook ruime keuze uit spannende skipakken, mutsen, sjaals, boots en noem maar op. Skikleding voor een jongen is bij voorkeur lekker warm en stevig, én met een goede look. Want skikleding is niet alleen maar functioneel, je wilt er ook cool uitzien.

Uiteenlopende jongens skikleding

Handig is het ook om kleding te hebben die er flink uitspringt, met felle kleuren bijvoorbeeld. Dan zorg je ervoor dat je goed herkenbaar bent en zien mede-skiërs je goed aankomen op de piste. De laatste jaren is er dan ook steeds meer uiteenlopende skikleding voor jongens op de markt gekomen. Jij hoeft simpelweg nog maar langs de vele mooie plaatjes te klikken en je zult altijd iets vinden wat goed bij je past.

 

 

Koude vingers

Gezien de flinke kou waarin je meestal skiet, is het erg belangrijk om ook op de kleine kinderen te letten. Zo is skikleding voor een jongen niet compleet zonder een goed paar warme sokken. En wat te denken van een lekker warm onderhemd, waarmee je ervoor zorgt dat je je lichaam extra warm houdt. Het zijn niet meteen de meest voor de hand liggende kledingstukken, maar wie weleens zonder heeft geskied, die weet dat je eigenlijk helemaal niet zonder kunt. En als we het er toch over hebben; vergeet ook niet mooie passende handschoenen aan te schaffen, want koude vingers moet je natuurlijk altijd voorkomen.

Lekker warme muts

Maar daarmee ben je er nog niet. Denk maar aan de onmisbare skibril, die je ogen beschermt tegen de fel reflecterende zon op de piste. Die is al even hard nodig als een lekker warme muts. Je leest het al: skikleding voor een jongen is er in alle soorten, maten en uitvoeringen.

Nieuws: Like, share & win 50 euro shoptegoed!

Het is kerstvakantie en wat is nou leuker om deze leuke vakantie te beginnen met leuke prijzen!! Wij geven een shoptegoed van € 50,- van Kixx Online weg. Dit om vast heerlijk te kunnen snuffelen in de vakantie en dan na de vakantie jouw slag te slaan! Lekker struinen tussen de sale, of je al vast vergapen aan de eerste zomercollecties van 2014…..

Nieuws: Webshop van de maand: HEMA

HEMA, wie kent het niet? Dit oer-Hollandse merk is bekend van haar rookworsten en handige, leuke en mooie producten. Ook de lage prijs en de no-nonsens instelling maakt het concept HEMA tot een enorm succes. En natuurlijk is de baby- en kinderkleding hartstikke leuk.

Nieuws: Skikleding voor de voorjaarsvakantie

De kerstvakantie is net voorbij en misschien zijn jullie alwel een weekje naar Oostenrijk geweest om te skiën. Maar er zijn ook genoeg mensen die in de voorjaarsvakantie in februari nog een weekje gaan skiën. Dan is nu natuurlijk de tijd om skikleding aan te schaffen voor deze vakantie.

 
De nieuwste kinderkleding en het grootste online aanbod ( 321.312 producten )