Rumbl Sjaal

Rumbl Sjaal
Kleur Blauw, Multi

Bij HappyBee kunt u terecht voor alle leuke, hippe kinderkleding van diverse bekende merken. De kinderkleding is al verkrijgbaar voor prematuur kindjes vanaf maat 44 en dit loopt door tot maat 176. Daarnaast vergeet HappyBee ook u niet. Nieuw op de website is de verkoop van positiekleding van de merken Noppies en Supermom. De winkel is in 2010 uitgeroepen

Gemiddelde levertijd 2 werkdagen
Bezorgkosten € 3,95
Levering PostNL (TNT Post)
Track & Trace Ja
Kosten retourzending Voor eigen rekening
Retour termijn Binnen 7 dagen
Betaalmethoden iDeal, creditcard,acceptgiro, rembours
 

 Rumbl is een heel erg nieuw merk, dat sinds januari 2013 kinderkleding voor kids van 2 tot 14 jaar maakt. Rumbl is een onderdeel van Vasa International, een familiale onderneming die vandaag de dag een grote speler is op het gebied van kleding. Duurzaamheid, creativiteit, innovatie en trendgevoeligheid staan centraal. Vasa International heeft veel verschillende merken, waaronder dus Rumbl. De kinderkleding van Rumbl is stoer, uitdagend en eigenwijs. Naast dat de kleding enorm modieus en trendy is, kan je er ook nog eens heel goed in spelen. Buiten spelen is geen probleem, omdat de kleding van goede kwaliteit is, waardoor het niet snel kapot gaat. 

Nieuws: Top 3 T-shirts

Ook al gaat het deze week een beetje regenen, het mooie weer komt er aan! Volgende week wordt het maandag en dinsdag zelfs 20 graden. Als het zonnetje schijnt, is het heerlijk om in een T-shirt rond te lopen! En niet alleen met warm weer is een T-shirt ideaal, een T-shirt vind ik één van de handigste kledingitems ooit.

De nieuwste kinderkleding en het grootste online aanbod ( 321.312 producten )