Sorteer op:

Zwemshort jongens

Als jongen wil je aan het strand of bij het zwembad lekker dollen. Rennen, trekken en stoeien met je vriendjes. Of het nu in het water is of op de kant. En daarom is het belangrijk dat je een sterke zwembroek aan hebt. Niet zo’n lubberend broekje, maar een fijn zittende zwemshort voor jongens. En die wens kennen de makers van zwemkleding. Vandaar dat je allerlei interessante zwemshorts tegenkomt. Zeker ook online.

Stoere zwemshort jongens

Zwemshorts voor jongens zijn van nature al erg stoer, maar de prints die er tegenwoordig opstaan die maken het helemaal af. Er is voor ieder wat wils: een paar strepen, heftig ogende figuren, prachtige afbeeldingen of zelfs een fleurige Hawaï-look. Je kunt het zo gek niet bedenken of de print staat wel op een zwemshort.

 

Langer boardshort

Mag het nog wel wat stoerder dan een zwemshort dan is het aan te raden eens te kijken naar een boardshort voor jongens. Strikte regels zijn er niet, maar bij boardshorts voor jongens zijn de pijpen van de broek net iets langer. En daarmee staan ze eigenlijk net wat stoerder. Er is ook wat meer ruimte voor een print, dus je ziet dat ontwerpers zich nog verder uitgeleefd hebben. Er zijn prints te vinden in alle kleuren van de regenboog. Jij hoeft alleen maar te bedenken wat je er graag op wilt hebben, even te zoeken en ongetwijfeld heb je binnen de kortste keren precies het boardshort gevonden dat je wilt hebben.

Lekker uitleven in je zwemshort

Heb je de stoere looks van zwemshorts en boardshorts eenmaal gezien dan wil je niet meer terug naar je oude zwembroek. En dat mag je zeker als een tip zien. Ga dus gauw op zoek naar een mooi nieuw model en laat je overtuigen. Binnenkort kunnen jij en je zwembroek weer helemaal tegen een stootje. Kun jij je weer lekker uitleven!

Nieuws: Zwembroeken en zwemshorts

Wat hebben we al dagen prachtig weer en we mogen nog wel even genieten van deze heerlijke hitte. Voor het weer hoeven we niet op vakantie naar het buitenland!

Nieuws: Win een stoere zwemshort!

Nieuwe zwemshort nodig? Met dit heerlijke weer kan je er vast wel eentje gebruiken. Kinderkledingonline.nl geeft vier keer een superstoere jongensshort weg! Met deze short ben jij helemaal klaar voor de zomer. Laat ons via Facebook weten welke kleur short jij het leukst vindt en welke maat jouw zoon nodig heeft, en wie weet ben jij één van de gelukkige winnaars! Jouw zoon staat met deze short erg stoer en stijlvol op het strand!

Nieuws: Like, share & win 50 euro shoptegoed!

Het is kerstvakantie en wat is nou leuker om deze leuke vakantie te beginnen met leuke prijzen!! Wij geven een shoptegoed van € 50,- van Kixx Online weg. Dit om vast heerlijk te kunnen snuffelen in de vakantie en dan na de vakantie jouw slag te slaan! Lekker struinen tussen de sale, of je al vast vergapen aan de eerste zomercollecties van 2014…..

De nieuwste kinderkleding en het grootste online aanbod ( 321.312 producten )