Win een stoere zwemshort!

Nieuwe zwemshort nodig? Met dit heerlijke weer kan je er vast wel eentje gebruiken. Kinderkledingonline.nl geeft vier keer een superstoere jongensshort weg! Met deze short ben jij helemaal klaar voor de zomer. Laat ons via Facebook weten welke kleur short jij het leukst vindt, en welke maat jouw zoon nodig heeft (en natuurlijk nog even de actie delen), en wie weet ben jij één van de gelukkige winnaars! Jouw zoon staat met deze short erg stoer en stijlvol op het strand!

 

 

Deze stoere beachshort voor jongens is voorzien van een elastische tailleband. Deze band heeft een aantrekkoord aan de voorzijde voor een perfecte pasvorm: geen last van een uitstekende onderbroek! De short heeft een binnenbroek, die gemaakt is van mesh materiaal voor optimaal comfort. De twee steekzakken aan de zijkanten geven de short een praktisch karakter. Los van al deze functionele zaken is de short natuurlijk ook gewoon erg stoer.

 

Let op: de short is alleen verkrijgbaar in de maten 140, 152, 164 en 176.

 

Wil jij kans maken op deze stoere short? Ga dan nu naar Facebook en laat een bericht achter met: 1) jouw favoriete kleur en 2) de goede maat en deel de actie.  Wie weet loopt jouw boy deze zomer te stralen op het strand in z’n stoere short! 

 

Bekijk nieuwsarchief   Geplaatst op: dinsdag 3 juni 2014
De nieuwste kinderkleding en het grootste online aanbod ( 321.312 producten )