Sorteer op:

Slippers meisjes

Slippers voor meisjes vind je in allerlei soorten en maten op Kinderkleding.nl!

Nieuws: Like, share & win 50 euro shoptegoed!

Het is kerstvakantie en wat is nou leuker om deze leuke vakantie te beginnen met leuke prijzen!! Wij geven een shoptegoed van € 50,- van Kixx Online weg. Dit om vast heerlijk te kunnen snuffelen in de vakantie en dan na de vakantie jouw slag te slaan! Lekker struinen tussen de sale, of je al vast vergapen aan de eerste zomercollecties van 2014…..

Nieuws: Je eigen slippers pimpen!

Al is de zomervakantie voor sommigen al bijna afgelopen, het lekkere weer blijft er niet om weg! Je kunt nog steeds slippers en sandalen aantrekken, om zo het zomergevoel nog te houden. Slippers kun je eigenlijk altijd dragen als het lekker weer is en het past ook nog eens bij elke outfit.

Nieuws: De ultieme zomerlook!

Ik ben weer terug van vakantie... Jammer? Nee! Helemaal niet jammer! Heerlijk terug in mijn eigen huis, mijn eigen bedje maar vooral... mijn eigen kledingkast! Om de ultieme zomerlook samen te stellen ben ik in de kledingkast van Kinderkledingonline.nl gedoken en heb ik de leukste, vrolijkste, stoerste maar vooral de meest fashionable items uitgezocht. Met deze items heb jij dé ULTIEME zomerlook! 

De nieuwste kinderkleding en het grootste online aanbod ( 321.312 producten )