Sorteer op:

Sjaal meisjes

Een sjaal is een handig accessoire: je kunt het namelijk gebruiken in alle seizoenen van het jaar! In de winter is het erg handig om een warme sjaal te dragen die je beschermt tegen de kou en in de lente ziet het er erg vrolijk uit als je een sjaal draagt bovenop je jurkje of stoere jack. Het staat niet alleen heel erg leuk, maar is daarnaast ook nog eens ontzettend hip! Tip: mocht je jouw sjaal als een accessoire dragen, laat je sjaal dan losjes op je schouders hangen voor een nonchalante look.
 

Soorten sjaals

Er zijn natuurlijk veel verschillende sjaals. Je kunt denken aan een colsjaal, lange knoopsjaals of een accessoiressjaal. De accessoiressjaals zijn vaak wat dunner en veel luchtiger. Perfect voor in de lente en zomer! Daarnaast kunnen sjaals gemaakt zijn van de materialen acryl, katoen of wol.

Kinderkledingonline

Bij een warme, fashionable sjaal hoort natuurlijk ook een warme muts! Want niets is zo hip als je sjaal matcht met een mooie muts. In de winter heb je het dan veel minder koud en bij een gaaf jack ziet het er hartstikke stoer uit. Een echte streetgirl! Neem snel een kijkje tussen de sjaals van Kinderkledingonline.nl.

Nieuws: Sjaals in de zomer

 Als je denkt aan een sjaal, denk je waarschijnlijk snel aan koude winters. Dit is onterecht, want sjaals zijn in de lente en zomer ook ontzettend leuk! Een sjaal kan een outfit namelijk opvrolijken en helemaal summerproof maken. 

Nieuws: Top 3: Winter Accessoires

Wat hebben we een heerlijke nazomer gehad, maar nu begint het veel frisser te worden. De winterjassen zijn nu een echte musthave! Maar wat draag jij het liefst bij je warme winterjas: is het de comfortabele handschoenen, een stoere wintermuts of juist die oh zo stijlvolle sjaal?

Nieuws: Zomerse sjaals

Wist je dat jij je sjaals niet alleen in de winter kunt gebruiken, maar ook tijdens de zomerperiode? Hieronder staan een heleboel leuke variaties hoe jij met een sjaal een super cute haarband van kan maken!

De nieuwste kinderkleding en het grootste online aanbod ( 321.312 producten )