Sorteer op:

Rokken meisjes

Een lange rok, korte rok, spijkerrok of ballonrok, naar wat voor rok bent u op zoek? Of het nu gaat om een speciale gelegenheid of voor alle dagen gewoon naar school, op Kinderkledingonline.nl vindt u voor uw kind een rok voor elk moment. En of u kind nu een stoere meid is of een echt meisje-meisje, er zijn stijlen in overvloed!

 

Verschillende stijlen rokken

 

Uiteraard is elk meisje verschillend, van de bekende tom-boy, die beslist geen rok wil dragen tot de echte meisje-meisjes die alles wat roze is en voorzien is van strikjes, ruches en bloemetjes geweldig vinden.  Gelukkig maar, want wat zou het saai worden als alle meisjes er hetzelfde uitzien immers. Om het u wat gemakkelijker te maken kunt u hierboven ook rokken selecteren op merk. Maar welke merken hebben welke stijlen? Een klein overzichtje:

 

Romantisch        Claessen’s, Jottum, Mim-Pi en Lot en Binc    

     

Stoer                    Ai-girl, Babyface, Bomba en Pepe-Jeans

 

Vrolijk                  Cakewalk, Desigual, Oilily en Star Collection

 

Natuurlijk is niet elk merk zo duidelijk onder te brengen en hebben sommige merken zo’n uitgebreide collectie, dat zowel stoer als romantisch aan bod komt, zoals bv. Barbara Farber, Eager Beaver en Esprit. Blader gerust eens door het hele assortiment. Sorteer op de maat van uw kind en zie het volledig aanbod in één overzicht. Misschien komt u wel bij iets heel anders uit, dus laat uzelf verrassen!

 

Toch geen rok voor uw kind? Geen nood! Op Kinderkledingonline vindt u beslist een goed alternatief. Wat te denken van leuke jurken of wilt u heel wat anders? Kijk dan eens bij de capri broeken of de lange broeken, daar zit zeker leuke kleding tussen!

Nieuws: Like, share & win 50 euro shoptegoed!

Het is kerstvakantie en wat is nou leuker om deze leuke vakantie te beginnen met leuke prijzen!! Wij geven een shoptegoed van € 50,- van Kixx Online weg. Dit om vast heerlijk te kunnen snuffelen in de vakantie en dan na de vakantie jouw slag te slaan! Lekker struinen tussen de sale, of je al vast vergapen aan de eerste zomercollecties van 2014…..

Nieuws: Herfstkleuren 2013

Zoals we allemaal wel aan het weer hebben kunnen zien, is de herfst toch echt begonnen. Ook de winkels hebben het begrepen, want de najaarscollecties hangen alweer in de winkel. Het geeft mij altijd een enorme kick als ik al die nieuwe dingen zie. Veel trends zijn van vorig jaar over genomen, maar er zijn ook genoeg nieuwe trends waar je je hart aan op kan halen. Ook de herfstkleuren zijn een verademing.

Nieuws: Weer terug naar school!

De meeste kids hebben nog heerlijk vakantie, maar sommigen moeten ook al weer naar school!!! Verschrikkelijk! Of toch niet? Heerlijk je schoolvrienden en vriendinnen weer ontmoeten en gezellig bijkletsen over wat er in de vakantie allemaal is gebeurd. Had jij een vakantievriendje? Of een supertoffe groep vakantievriendinnen waarmee je heerlijk aan het strand lag te genieten van de vakantie? Dat móet iedereen natuurlijk weten! En hoe kan je dat nu beter vertellen dan in een SUPERTOFFE outfit?

De nieuwste kinderkleding en het grootste online aanbod ( 103.094 producten )