Eindeloos combineren: Zwarte rok

Eén van de weinige kleuren die nooit uit de mode gaat is de kleur zwart. In iedere collectie van welk modehuis dan ook, is zwart een veel terugkomende kleur. En dat is ook niet zo gek, want zwart maakt een outfit spannend. Uiteraard combineren we de kleur zwart met de nieuwste trends. Deze herfst is dat de rok. Helemaal leuk, want welk meisje is er nu niet gek op rokken? 

 

 

Niet fijn? Wél fijn!

Er zijn natuurlijk ook meiden die een rok niet fijn vinden en zich er niet zo prettig in voelen. Voor hen is er de ideale oplossing: een wijde zwarte rok, het liefst ook nog met een leerlook. In een wijde rok kun je je vrij bewegen, en hij staat net zo leuk als of misschien zelfs nog wel leuker dan een strakke rok! 

 

Mix, match en combineer

De zwarte rok is ideaal: hij is met bijna alle tops, leggings en schoenen te combineren. Zo heerlijk, met één kledingstuk maak je zo 10 nieuwe outfits! 

 

Verschillende soorten

Het is lastig kiezen, zo'n zwarte rok. Je hebt ze namelijk in ieder model, in iedere soort stof en in een heleboel lengtes. Deze herfst gaan we voor een rokje tot op de knie of heel iets korter. Een rokje met een leerlook doet het heel erg goed en maakt je rokje stoer. Maar een nieuwkomer dit jaar is de licht gewatteerde rok. Super stoer en het zit heerlijk! 

 

We hebben de leukste rokjes voor je op een rijtje gezet! Weet jij al welke je kiest?

 

Bekijk nieuwsarchief   Geplaatst op: zaterdag 1 november 2014
De nieuwste kinderkleding en het grootste online aanbod ( 321.312 producten )