Sorteer op:

Winterjas jongens

Een winterjas is verkrijgbaar in allerlei soorten en maten. Een jas gebruik je buitenshuis en over je kleding heen. Vaak hebben mensen meerdere soorten jassen in de kast hangen: in de zomer hebben we een dunne jas nodig, in de winter een dikke en met herfstachtig weer hebben we een regen- en windbestendige jas nodig. 

Soorten jassen voor jongens

Een jas wordt ook wel een overjas genoemd: je draagt de jas over je kleding heen. De jas beschermt je tegen weer en wind. We onderscheiden over het algemeen twee soorten jassen:

1. Het jack: dit is een kort model overjas, hij komt maximaal tot op je heupen.

2. De jas: de jas is een overjas die tot over je heupen komt, of soms nog langer is. Deze langere modellen zien we meer bij vrouwen dan bij mannen. 

Wat voor soort jas moet je nou aanschaffen? Voordat je een jas gaat aanschaffen moet je rekening houden met verschillende omstandigheden waarin je de jas zult gaan dragen. Moet je hem op de fiets dragen, door weer en wind? Hoef je alleen maar een stukje te lopen of moet het een nette jas zijn? 

Het leren jack

Leren jacks zijn helemaal in. Ze zijn warm, beschermen goed tegen wind en regen, zijn trendy en ook nog eens stoer. Voor jongens heb je verschillende soorten leren jassen. Veel gebruikte kleuren zijn bruin en zwart, deze kleuren passen ook overal bij. Leren jassen worden vooral gedragen in de winter, ze lijken vaak niet zo warm maar leer is juist wel ontzettend warm. Daarnaast is een leren jas van hoge kwaliteit en gaan dit soort winterjassen voor jongens vaak jaren mee.

Windjack en nette jas

Het windjack beschermt je tegen weer en wind. Deze jassen zijn van hoge kwaliteit, er is veel aandacht besteedt aan de winddichtheid en regenbestendigheid van de jas. Een windjack is vaak ook lekker warm doordat er geen wind doorheen komt. Een nette jas kan er in verschillende vormen zijn voor jongens: een trenchcoat model, een stoffen jas met knopen. Deze jassen zijn vaak van wol of andere stof gemaakt. De overjas wordt vaak gesloten met knopen en het geeft een klassieke uitstraling.

 

Nieuws: The sun is shining!

We hebben een heerlijk paasweekend achter de rug en ook nu schijnt het zonnetje nog volop. Genieten! Ook dit weekend zullen we vele ouders met hun kinderen zien fietsen, vriendjes en vriendinnetjes die het terras op gaan of een heerlijk ijsje halen bij één van de plaatselijke ijszaken.

Nieuws: Winterse Weer: Tijd voor Winterjassen

 Wat een weekend! Hebben jullie ook zo genoten van het Sinterklaasfeest, alle cadeautjes, de vele gedichten, de chocoladeletters en al het marsepein? Heerlijk met familie en vrienden pakjesavond vieren voor de openhaard en vol verwachting hopen op het cadeau die jij al zo lang wilt! Binnen was het zeker lekker warm, maar als je zoals Piet de hele dag buiten in de weer bent, is het toch wel erg frisjes! Het winterse weer is aangebroken. Hebben jullie allemaal al een heerlijk, warme winterjas aangeschaft? Voor jou hebben wij hieronder de állerleukste winterjassen geselecteerd.

Nieuws: Boys, get the autumn look!

Het is herfst, de bladeren vallen van de bomen en het wordt weer wat frisser.. Maar wees niet getreurd, juist in de herfst kun je de leukste combi's maken! Eén van de gaafste looks voor boys vind ik toch wel een leren jack, ontzettend stoer en warm tegelijk. Uiteraard kan een stoere bomberjack ook! Daaronder een gaaf shirt en een (gekleurde) broek. Stoere sneakers of enkelboots eronder en je bent helemaal klaar voor deze herfstachtige dag. En mocht de zon schijnen? Pak dan snel je stoere pilotenbril!

De nieuwste kinderkleding en het grootste online aanbod ( 321.312 producten )