Sorteer op:

Hemden Jongens

Meer informatie over jongens hemden en ondergoed vindt u binnenkort op Kinderkledingonline.nl!

Nieuws: Wat vonden jullie van de jongenscollectie?

Dag jongens, zijn jullie dit weekend ook snel naar H&M geracet? Mijn broertje wel, hij als groot voetbalfan wilde natuurlijk wel échte stoere voetbalondergoed hebben voor onder zijn voetbaltenue. Stiekem laat hij de boxers ook showen boven zijn spijkerbroek, want dat is natuurlijk helemaal in bij de puberjongens.

Nieuws: Like, share & win 50 euro shoptegoed!

Het is kerstvakantie en wat is nou leuker om deze leuke vakantie te beginnen met leuke prijzen!! Wij geven een shoptegoed van € 50,- van Kixx Online weg. Dit om vast heerlijk te kunnen snuffelen in de vakantie en dan na de vakantie jouw slag te slaan! Lekker struinen tussen de sale, of je al vast vergapen aan de eerste zomercollecties van 2014…..

Nieuws: Disney World!

Welk kind droomt er nou niet van om ooit naar Disneyland Parijs te gaan? Alle Disney prinsessen ontmoeten en natuurlijk, niet te vergeten, Mickey Mouse en zijn vrienden! Het kasteel van Doornroosje bekijken, vliegen in het schip van Kapitein Haak, kijken naar de Disney Parade, waar je Simba ziet, Tinkerbell, Assepoester en prins Erik! En 's avonds de dag gezellig afronden met een prachtige lichtshow.

 

De nieuwste kinderkleding en het grootste online aanbod ( 321.312 producten )