Sorteer op:

Jongens slippers


Slippers voor jongens

Vraag je vrienden en familie naar het ideale schoeisel voor de warme zomerdagen, en de meerderheid kiest absoluut voor de slipper. Ook je zoon zal op die warme, vaak benauwde dagen niets liever willen dragen. Bekijk daarom op je gemak ons uitgebreide assortiment. 
 

Teenslipper

Er zijn verschillende soorten slippers; de bekende teenslipper is allang niet meer het enige model, maar nog wel het meest populaire. Teenslippers zijn er voor jongens in alle mogelijke uitvoeringen: zo hebben sommigen op de zool een stoere print of gaaf motief, terwijl andere slippers effen gekleurd zijn. Om extra op te vallen op het strand kun je zelfs teenslippers kiezen waarbij de banden die over de voet lopen een andere kleur hebben dan de zool van de slipper. Is het voor je zoontje een van zijn eerste zomers? Dan doe je er goed aan om naar slippers te kijken die meer ondersteuning bieden met bijvoorbeeld een extra band om de enkels zodat hij veilig in het zand kan spelen en lopen. 
 

Comfort

Een steeds populairder wordende slippersoort is de slipper met één brede band die horizontaal over de voet loopt. Deze band zorgt ervoor dat de voet niet naar de zijkanten van je slipper gaat en biedt dus meer ondersteuning. Ook deze slipper is er in alle mogelijke designs om jongens te laten genieten van het mooie weer. Bij dit model is ook gedacht aan de allerkleinsten met een extra brede enkelband die bij veel modellen met klittenband te verstellen is. Je hoeft de zomer erna dus niet gelijk weer nieuwe slippers te kopen, maar stelt de band gewoon wat breder in.
 

Selecteren

Het zoeken naar de juiste slipper voor jongens gaat bij ons erg gemakkelijk en snel vanuit je luie fauteuil. Selecteer op maat, model en kleur en je krijgt direct een geselecteerd overzicht. Je kunt werkelijk elk merk bestellen, van Armani tot Xpress. 
 


 

 

Nieuws: Slippers voor de boys!

Met dit weer is niets fijner dan te wandelen op gave en stoere slippers! Slippers zijn namelijk ideaal voor deze warme zomerdagen. Het is lekker luchtig en ze lopen zo ontzettend heerlijk! Heb jij al slippers gehaald voor deze prachtige warme dagen?

Nieuws: Like, share & win 50 euro shoptegoed!

Het is kerstvakantie en wat is nou leuker om deze leuke vakantie te beginnen met leuke prijzen!! Wij geven een shoptegoed van € 50,- van Kixx Online weg. Dit om vast heerlijk te kunnen snuffelen in de vakantie en dan na de vakantie jouw slag te slaan! Lekker struinen tussen de sale, of je al vast vergapen aan de eerste zomercollecties van 2014…..

Nieuws: Beleef het avontuur!

Als je op vakantie gaat of gewoon gezellig thuis blijft hoort een dagje ravotten er echt bij! Jongens die houden van avontuur, fietsen door de modder, of met zand willen spelen. Dat kan allemaal in de zomervakantie! Daarom is het wel handig, mocht je op vakantie gaan, om extra kleren mee te nemen, mocht je snel vies worden en je andere kleding ligt nog in de wasmachine.

De nieuwste kinderkleding en het grootste online aanbod ( 321.312 producten )