Sorteer op:

Jongens broeken

Bij kinderkleding on line vindt u een groot assortiment in broeken voor jongens tot en met 176. Voor iedere jongen, groot of klein, hebben wij nu alle broeken in één overzicht gezet. Iedere jongen heeft vaak op zijn minst wel een paar spijkerbroeken in de kast, met daarnaast soms nog stoffen broeken en korte broeken. Nergens vindt u al deze broeken verzameld waarbij u ook nog eens kunt sorteren op maat.

 

Modellen jongens broeken

Wij van kinderkledingonline.nl hebben zoveel mogelijk diverse modellen getracht te groeperen zodat u makkelijk de broek naar wens kunt vinden. Een aantal soorten modellen zijn: Lange broek, broek net over de knie, shorts etc.
 

Natuurlijk kunt u ook het overzicht ook kijken naar bijbehorende t-shirts en truien.

 

Historie van de broek

De broek is een oud kledingstuk en was vroeger erg populair bij de Galliërs. De Grieken en Romeinen wilden niet zoveel van het kledingstuk weten en vonden het maar een barbaars kledingstuk. Pas tegen het einde van de Romeinse tijd werd het een aanvaard kledingstuk bij de Romeinen om in de Middeleeuwen het kledingstuk van de man te worden. Echter in 1960 werd het een aanvaard kledingstuk voor de vrouw. Zie voor nog meer informatie onze brond: Wikepedia

Nieuws: The sun is shining!

We hebben een heerlijk paasweekend achter de rug en ook nu schijnt het zonnetje nog volop. Genieten! Ook dit weekend zullen we vele ouders met hun kinderen zien fietsen, vriendjes en vriendinnetjes die het terras op gaan of een heerlijk ijsje halen bij één van de plaatselijke ijszaken.

Nieuws: Boys, get the autumn look!

Het is herfst, de bladeren vallen van de bomen en het wordt weer wat frisser.. Maar wees niet getreurd, juist in de herfst kun je de leukste combi's maken! Eén van de gaafste looks voor boys vind ik toch wel een leren jack, ontzettend stoer en warm tegelijk. Uiteraard kan een stoere bomberjack ook! Daaronder een gaaf shirt en een (gekleurde) broek. Stoere sneakers of enkelboots eronder en je bent helemaal klaar voor deze herfstachtige dag. En mocht de zon schijnen? Pak dan snel je stoere pilotenbril!

Nieuws: Herfstcollectie 2014

De zomervakantie is voor sommigen al voorbij, de regen laat zich steeds meer zien en de zon verdwijnt steeds vaker achter de donkere wolken.. Dit kan maar één ding betekenen: de zomerperiode is voorbij en maakt plaats voor het najaar. Ook in de winkels spotten we steeds vaker de nieuwe herfstcollectie. En heel stiekem, de nieuwe herfstcollectie is schitterend! De prachtige herfstkleuren verschijnen weer in de etalages en het weerhoud je om niet te gaan shoppen!

De nieuwste kinderkleding en het grootste online aanbod ( 321.312 producten )