C&a Broek

Normaal gesneden zoom; Feestelijke broek in klassieke stijl met riem van lederimitatie; Door het wolaandeel voelt de broek heerlijk aan; Rekbare zoom voor een betere beweeglijkheid; Uit het Split Suit-programma - Broek van C&A Palomino.
Kleur Zwart
Materiaal Polyester/Wol
Levertijd 2-5 werkdagen

Wie kent ze nu niet? C&A een grote modeketen met betaalbare dames, heren en kindermode. Van broeken tot jassen en van sportkleding tot badmode. Nu de kans om je kinderkleding online te bestellen bij C&A. Zo ben je altijd op tijd voor de nieuwe collecties en vis je niet achter het net voor de juiste maat. C&A het betaalbare adres voor uw kinderkleding!

Gemiddelde levertijd 3-5 werkdagen
Bezorgkosten € 3,95
Kosten retourzending € 0,00
Retour termijn 14 dagen
Betaalmethoden iDeal, Paypal, creditcard.
 

Palomino kinderkleding is trendy, comfortabel en modebewust. In een outfit van Palomino mag je kind gezien worden. Meisjes zullen rondlopen in schattige rokjes, leuke tunieken en mooie blousjes. De jongens zullen er stoer uitzien in mooie jacks, blousjes en t-shirts. Palomino is stijlvol, van hoge kwaliteit en ook nog eens tegen een lage prijs verkrijgbaar. Een totaalconcept voor kinderkleding dus!

Nieuws: Top 3 T-shirts

Ook al gaat het deze week een beetje regenen, het mooie weer komt er aan! Volgende week wordt het maandag en dinsdag zelfs 20 graden. Als het zonnetje schijnt, is het heerlijk om in een T-shirt rond te lopen! En niet alleen met warm weer is een T-shirt ideaal, een T-shirt vind ik één van de handigste kledingitems ooit.

De nieuwste kinderkleding en het grootste online aanbod ( 321.312 producten )