Sorteer op:

Schoenen jongens

Wel eens met zoonlief gewinkeld voor schoenen? Dat is meestal geen pretje, want jongens zijn over het algemeen geen echte shoppers en zullen hun best doen om zo snel mogelijk weer naar huis te kunnen. Alleen is het wel belangrijk, goede schoenen. Veel volwassenen kunnen voetproblemen terugvoeren naar hun jeugd, doordat ze op slechte schoenen hebben gelopen. Uiteraard wilt u dit zien te voorkomen, maar wel graag zodat u kind er ook plezier aan beleefd. Wat dacht u ervan om op uw gemak, vanuit uw eigen luie stoel, samen schoenen uit te zoeken? Ze worden thuisbezorgd en uw kind kan lekker thuis alle schoenen passen die jullie samen hebben uitgezocht. En wat niet bevalt kan vaak gratis weer worden opgehaald!

Modellen

En wat voor model schoenen zoekt u voor uw kind? In het totaaloverzicht hierboven kunt u sorteren op een groot aantal modellen, zodat u gemakkelijk vindt wat u zoekt. Leuke boots of sneakers of wat te denken van veterschoenen of mocassins. U vindt ze allemaal, want er is volop keus.

 

 

Tips

Waar moet  u op letten als u kinderschoenen koopt voor uw kind. Hieronder een klein overzicht met de punten die belangrijk zijn bij het kiezen van de juiste kinderschoenen:

 

-          Kijk altijd of de buitenkant van de schoen de natuurlijke vorm van de voet volgt

-          Vaak verschillen de rechter- en linkervoet iets van grootte, pas schoenen altijd op de grootste voet (meet het na)

-          Tenen moeten vrij kunnen bewegen

-          Er mogen na het dragen van nieuwe schoenen geen rode plekken, blaren of andere irritaties zijn

-          Heeft uw kind platvoeten, kies dan voor schoenen met een stevig hielstuk

 

Kindervoeten groeien heel snel, ongeveer 1 tot 2 maten per jaar. Ook al zijn de oude schoenen nog lang niet versleten, zorg ervoor dat u tijdig nieuwe schoenen koopt voor uw kind, als de oude schoenen te klein geworden zijn.

 

Wilt u meer weten over het kopen van kinderschoenen? Hier vindt u nog meer tips.

Nieuws: Koningsdag 2015

Maandag is het weer zo ver, Koningsdag! De rommelmarkten worden weer afgestruimd, de kraampjes staan al 's morgens vroeg paraat en ook de schminkkist wordt weer uit de la tevoorschijn gehaald. Een oranje streepje hier, een vlaggetje daar en de oranje boa's worden natuurlijk weer om de nekken gedragen. Iedereen is in rep en roer en haalt hun mooiste oranje kleding uit de kast. Op deze dag is niets te gek!

Nieuws: Sneakers zomer 2015

 Ik denk dat we nu wel kunnen zeggen dat de winter echt voorbij is. De temperaturen worden hoger en de zon komt vaker achter de wolken vandaan. Dit betekent dat de winterlaarzen weer de kast in kunnen en plaats maken voor de zomer sneakers!

Nieuws: The sun is shining!

We hebben een heerlijk paasweekend achter de rug en ook nu schijnt het zonnetje nog volop. Genieten! Ook dit weekend zullen we vele ouders met hun kinderen zien fietsen, vriendjes en vriendinnetjes die het terras op gaan of een heerlijk ijsje halen bij één van de plaatselijke ijszaken.

De nieuwste kinderkleding en het grootste online aanbod ( 321.312 producten )