Sorteer op:

Blouse jongens

Lange mouw, korte mouw, in effen, met een ruitje of gestreept, voor een nette gelegenheid of voor alle dagen naar school. Een blouse of overhemd is zeker een must have voor de kledingkast van elke jongen. In allerlei modellen, kleuren en prints is er een groot aanbod om uit te kiezen en voor elke jongen is er wel een stijl die bij hem past. Op Kinderkledingonline.nl kunt u gemakkelijk kiezen op basis van kleur, maat en model.

Modellen blouses

Overhemden voor jongens, ook wel blouses genoemd, zijn er natuurlijk allereerst in de varianten lange of korte mouw. Daarnaast zijn er veel modellen, van speels en vrolijk, sportief en jong tot klassiek en gekleed.  Er zijn zelfs overhemden voor kinderen die bijna een exacte kopie lijken van vaders overhemd. Tot slot zijn er ook nog wijde en slim-to-fit modellen (getailleerd).  Kies een model blouse waarvan u weet dat het geschikt is voor de gelegenheid en waarin uw kind zo het meest op zijn gemak voelt.

 

 

 

Op zoek naar een kledingstuk om bij de blouse of overhemd te dragen? Kijk eens bij de truien of vesten. Er zit beslist een leuk model bij.

Nieuws: Like, share & win 50 euro shoptegoed!

Het is kerstvakantie en wat is nou leuker om deze leuke vakantie te beginnen met leuke prijzen!! Wij geven een shoptegoed van € 50,- van Kixx Online weg. Dit om vast heerlijk te kunnen snuffelen in de vakantie en dan na de vakantie jouw slag te slaan! Lekker struinen tussen de sale, of je al vast vergapen aan de eerste zomercollecties van 2014…..

Nieuws: Hot item: Spijkerblouse

Het hotte item van het jaar 2013 is toch wel de spijkerblouse. De spijkerblouse is hip, modieus en werkelijk overal mee te combineren. Een heel handig item dus, maar ook nog eens een heel hip item. Als je dus helemaal hot wilt zijn deze zomer en winter, ga je voor de spijkerblouse.

Nieuws: De Camo-stijl

Dat prints helemaal hot zijn op dit moment, weten we allang. De legerprints zijn ook helemaal in! Deze kledingstijl wordt ook wel de Camo-Style genoemd en wat staat deze stijl toch stoer! Deze stijl kan zowel voor de jongens als voor de meiden.

De nieuwste kinderkleding en het grootste online aanbod ( 321.312 producten )