Hot item: Spijkerblouse

Het hotte item van het jaar 2013 is toch wel de spijkerblouse. De spijkerblouse is hip, modieus en werkelijk overal mee te combineren. Een heel handig item dus, maar ook nog eens een heel hip item. Als je dus helemaal hot wilt zijn deze zomer en winter, ga je voor de spijkerblouse.

 

 

De spijkerblouse is heel leuk te combineren. Met de volgende items kan je dezelfde look krijgen als op de afbeelding. Het denim overhemd van Cars is te koop bij Wehkamp. De prachtige blouse heeft leuke rode details aan de binnenkant van de mouwen en op de rug. De rode broek met bretels is van het merk Name it. De prachtige rood koraalkleurige broek heeft bretels voor een heel stoer effect. Gecombineerd met de witte All Stars heb je de perfecte outfit voor bijvoorbeeld een feestje!

 

Met deze outfit ben je helemaal klaar voor elke gelegenheid! Hou je ervan om er modieus bij te lopen? Dan is het een perfecte school outfit. Vind je het te netjes voor school? Dan is het super leuk voor een feestje! Hoe dan ook zie je er helemaal geweldig uit!  

 

Bekijk nieuwsarchief   Geplaatst op: donderdag 27 juni 2013
De nieuwste kinderkleding en het grootste online aanbod ( 321.312 producten )